News Ticker

Wist je dat de Aperativo Non Alcoholico Crodino stamt uit 1964?

crodino

Vorig jaar reden we mee met de Crodino tram uit de jaren zestig en dit jaar voeren we mee met een prachtige boot die net nieuw was. De link met de Amsterdamse tram uit de jaren zestig kun je leggen met 1964 toen Crodino voor het eerst het daglicht zag en de nieuwe boot heeft te maken met de nieuwe smaak van Crodino die de naam Rosso heeft meegekregen. De naam slaat vooral op de kleur rood en smaakt iets lichter dan de herkenbare bittersmaak van de bekende oranje gekleurde Crodino.

cro1     cro2

cro9     cro4

Crodino is een heerlijke non alcoholische drank met een bite. Ook de nieuwe Crodino Rosso heeft een bite, maar is minder bitter. Je kunt ze allebei prima combineren met wat Pro Secco en wat San Pellegrino sparkling bronwater. Het blijft fris en met een klein beetje alcohol blijft het een aangename aperitief. Vooral veel ijs in je glas doen en vul het aan met een stukje sinaasappelschijf. Combineer deze herkenbare Italiaanse aperitief met zalige Italiaanse hapjes en je geniet met volle teugen.

cro5     cro6

cro7     cro8

Voor een indruk van onze vaartocht over de Amsterdamse grachten en onze after proeverij bij de Italiaanse Delicatessenzaak Ciao Bella van Luigi aan de Prinsengracht 1055 hebben we enkele video’s geplaatst:

Kijk voor meer leuke gastronomische tips op onze pagina Gastronomic.

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

fj300

 

 

 

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1