News Ticker

Wist je dat de Aperativo Non Alcoholico Crodino stamt uit 1964?

crodino

Vorig jaar reden we mee met de Crodino tram uit de jaren zestig en dit jaar voeren we mee met een prachtige boot die net nieuw was. De link met de Amsterdamse tram uit de jaren zestig kun je leggen met 1964 toen Crodino voor het eerst het daglicht zag en de nieuwe boot heeft te maken met de nieuwe smaak van Crodino die de naam Rosso heeft meegekregen. De naam slaat vooral op de kleur rood en smaakt iets lichter dan de herkenbare bittersmaak van de bekende oranje gekleurde Crodino.

cro1     cro2

cro9     cro4

Crodino is een heerlijke non alcoholische drank met een bite. Ook de nieuwe Crodino Rosso heeft een bite, maar is minder bitter. Je kunt ze allebei prima combineren met wat Pro Secco en wat San Pellegrino sparkling bronwater. Het blijft fris en met een klein beetje alcohol blijft het een aangename aperitief. Vooral veel ijs in je glas doen en vul het aan met een stukje sinaasappelschijf. Combineer deze herkenbare Italiaanse aperitief met zalige Italiaanse hapjes en je geniet met volle teugen.

cro5     cro6

cro7     cro8

Voor een indruk van onze vaartocht over de Amsterdamse grachten en onze after proeverij bij de Italiaanse Delicatessenzaak Ciao Bella van Luigi aan de Prinsengracht 1055 hebben we enkele video’s geplaatst:

Kijk voor meer leuke gastronomische tips op onze pagina Gastronomic.

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

fj300

 

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1