News Ticker

Wat doet een levensloopstylist?

deirdre

Deirdre Bouwman is oprichter van De Levensloopstylist. Wat doet zij als levensloopstylist?

Deirdre Bouwman vertelt: “Mijn doel is anderen versterken, dat zit in mijn DNA. Na jarenlange ervaring in het coachen van cliënten naar een volgende stap in hun werk, kwam ik in 2012 in aanraking met Quaning. Quaning is een revolutionaire methode, ontstaan vanuit de Quantumwetenschap. Het slaat een brug tussen onze Westerse moderne psychologie en Oosterse levenswijsheid. Het bleek de perfecte aanvulling in mijn praktijk. Hiermee kan ik mijn cliënten korte effectieve trajecten bieden, mét eindresultaatgarantie. Het bewees een waardevolle aanvulling te zijn om het levensgeluk optimaal te laten stromen: in werk én liefde. Met deze methode valt elk denkbaar vraagstuk op te lossen.
Ik zie het als mijn missie om mensen in verbinding te brengen met hun levensintentie. Deze verbinding is de bron van waarlijk geluk en vormt tevens de sleutel om primaire levensvoorwaarden te laten stromen, zoals gezondheid, energie (= ook geld) en liefde. We hebben allemaal ons eigen talent – het is via dit talent dat we onszelf, met anderen, in zowel werk als liefde, optimaal productief kunnen maken.”
Deirdre vervolgt: “Ik had jarenlange ervaring met het begeleiden van honderden particulieren en ondernemers naar een volgende stap in hun werk. Tijdens deze trajecten viel me op dat meer dan de helft van die mensen geluk en succes in werk én liefde als ondermaats ervoer. Als je kijkt naar het totaalplaatje van een levensloop, dan is het verband tussen succesvol zijn in werk en gelukkig zijn in liefde duidelijk zichtbaar. De grootste oorzaak van de onvrede op deze gebieden is terug te voeren naar pijnlijke ervaringen. Deze zijn erg complex, omdat de meeste mensen zich lang niet altijd bewust zijn van de patronen die zij hebben opgebouwd om die ervaringen het hoofd te bieden.
Het vergt een winnaarsmentaliteit (topsporters) om continue grenzen op te zoeken en deze te verleggen. Winnaarsmentaliteit bestaat feitelijk uit geestelijke kracht welke wordt gevoed door het hebben van een hoger doel. Het hebben van geestelijke kracht is niet beperkt tot mensen met een religieuze voorkeur. Geestelijk kracht is een product van het hebben van geloof en het vinden van een hoger doel. Dit hoger doel noem ik ook levensintentie. Iedereen beschikt er over en kan zich ermee verbinden. Wat ik help realiseren in mijn trajecten is dat mensen de verbinding leggen tussen hun talent(en) en hun levensintentie. Het resultaat is dat er een intrinsieke motivatie en kracht vrijkomt die leidt tot het hebben van zingeving in werk en daar succesvol mee zijn en het hebben van gelukkige relaties.”

“Alles wat je kunt bedenken, kun je ook bereiken!”

Een groot keerpunt in mijn leven

Deirdre legt uit: “Het grote keerpunt kwam voor mij in 2009 na de vroeggeboorte van mijn dochter en de constatering van kwaadaardige eierstokkanker op datzelfde moment bij mijn moeder. Ik besloot mijn werk en leven opnieuw uit te vinden. Het was duidelijk wat ik wilde: voluit leven zonder mij geremd te voelen door anderen of mezelf. Ik wilde meer liefde ervaren, vaker plezier hebben, grootschalig verbinding maken, optimale zingeving ervaren in mijn werk, en vooral lekker in mijn vel zitten. Doordat ik mijn levensintentie wist te verbinden met mijn talent zijn al mijn wensen realiteit geworden.”

Waarom ik dit vak heb gekozen en De Levensloopstylist heb opgericht?

Deirdre: “Onvrede op kleine en grote schaal komt voort uit een gebrek aan bewustzijn, een onvermogen om onze ware natuur te ervaren en deze te herkennen in alles en iedereen. Het is mijn ‘droom’ dat ieder individu op aarde bewuste verbinding maakt met zijn/haar ware natuur. Met de kennis van onze ware natuur en onze levensintentie, en het gereedschap om deze praktisch neer te zetten, hebben we een zeer krachtig middel in handen om de meeste problemen in de wereld op te lossen.”

Waarom je door mij laten coachen?

Deirdre zegt hierop: “Anderen versterken zit in mijn DNA; ik vervul deze rol van nature al vanaf de basisschool. Jij plukt al in enkele uren de vruchten van de methode die ik heb gevonden. Iets waar ik zelf meer dan € 75.000 en 11.000 uur aan opleiding en zelfstudie in heb geïnvesteerd.
Je krijgt een ervaren en bevlogen coach, want het begeleiden van mensen is mijn levenslange passie en ik ben gecertificeerd en gediplomeerd.
Je ervaart de belangrijke verbinding die ik maak tussen succesvol zijn in werk en gelukkig zijn in liefde.
Je krijgt razendsnel en blijvend effect van de coaching, omdat ik gebruik maak van een innovatieve Quantumtechniek.
Je ervaart dat datgene waar je je aandacht op richt, zal groeien.”

Deirdre’s belofte en commitment aan jou:

Je bereikt je doel binnen 7 sessies
Elke sessie, face-to-face en Skype, bereid ik met 100% toewijding voor.
Je kunt vertrouwen op volledige respect en discretie.
Je kunt rekenen op advies, begeleiding en coaching op het aller diepste niveau.
Je krijgt een veilige ruimte waarin jij jezelf schaamteloos en oordeelvrij kan en mag blootgeven.
Je zult inzien dat achter elke uitdaging een talent verscholen zit.
Je ervaart een nieuwe kijk op je relaties en contacten.

Elk vlak van je leven zal een boost krijgen: je zult je energieker en blijer voelen, en succesvoller en effectiever zijn.

“We all have our own destiny. Not everyone makes the choice to follow it – I’m glad I did!”

Kijk voor meer informatie op haar website via deze link.

Bron / foto: levensloopstylist.nl

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1