News Ticker

Video: spectaculaire aankomst van de haring bij het Hilton Amsterdam

hhp

Op woensdag 14 juni was het weer zo ver. Vele genodigden, waaronder vele BN-ers kwamen naar het leukste jaarlijkse Amsterdamse event op haringgebied en dat is de fameuze Haringparty van het Hilton Amsterdam.

Op hun onnavolgbare wijze had het Hilton Amsterdam er wederom alles aan gedaan om de ruim 800 gasten te verwelkomen, culinair te vermaken en te laten genieten van hun hospitality. De hele tuin en het terras was geheel aangepast aan de enorme groep fraai geklede genodigden, die allemaal de juiste kleding uit hun walkin closet of kledingkast hadden gehaald om piekfijn ten tonele te verschijnen.

Aangezien dit fantastische Amsterdamse haringevent naast vele zakenmensen ook vele BN-ers trok, was er veel pers aanwezig om verslag te doen en vragen te stellen aan diverse BN-ers en natuurlijk werd gevraagd naar de kwaliteit van de nieuwe haring. Volgens kenners moet het vetgehalte tussen de 14% en 16% liggen en de nieuwe haring bleek zelfs 20% vet te bevatten. De haring was dan ook erg smaakvol, vet en lekker. Helemaal met een korenwijntje erbij.

Extra lekker was het frietje met kaviaar van de Frietboutique. Sammy en Pebbles hadden deze aardappellekkernij meegebracht naar het Hilton en iedereen vond het een heerlijke en verrassende combinatie. De kaviaar was gelegd op een bedje van crème fresh en het is een aanrader voor de liefhebber. De ondernemende dames hebben sinds kort ook een vestiging in Rotterdam.

hhp1

De opening en het brengen van het vaatje haring is elk jaar weer een spektakel. Traditioneel ontvangt Roberto Payer het eerste vaatje dat door hoofdsponsor Jan van As wordt aangeleverd. Voordat het vaatje werd ontvangen, richtte Roberto zich op burgemeester Eberhard van der Laan en vroeg een minuut stilte voor deze uitstekende burgemeester, die met zijn gezondheid tobt. Iedereen gaf gevolg aan zijn verzoek en dat was indrukwekkend.

Dit jaar was gekozen voor een mooie, indrukwekkende en elegante manier om het vaatje haring in de prachtige tuin van het Amsterdam Hilton te doen laten belanden. In de onderstaande video is te zien hoe dit geschiedde.

De organisatie zal het moeilijk krijgen om weer een opvallende wijze te vinden om het haringvaatje in 2018 te laten arriveren bij het Hilton Amsterdam tijdens de Hilton Haringparty 2018. Gelukkig bestaat de organisatie uit professionele en creatieve mensen en daarom zal het volgend jaar wederom een boeiend spektakel opleveren.

Photo Gallery

hhp2     hhp3

hhp4     hhp5

hhp7     hhp8

hhp9     hhp10

hhp11     hhp13

hil1     hil2

hil3     hil4

hil5     hil6

hil7     hil8

hil9     hil10

Video & photo credits: Amsterdam Today / Jim van Doorn

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1