News Ticker

Video: spectaculaire aankomst van de haring bij het Hilton Amsterdam

hhp

Op woensdag 14 juni was het weer zo ver. Vele genodigden, waaronder vele BN-ers kwamen naar het leukste jaarlijkse Amsterdamse event op haringgebied en dat is de fameuze Haringparty van het Hilton Amsterdam.

Op hun onnavolgbare wijze had het Hilton Amsterdam er wederom alles aan gedaan om de ruim 800 gasten te verwelkomen, culinair te vermaken en te laten genieten van hun hospitality. De hele tuin en het terras was geheel aangepast aan de enorme groep fraai geklede genodigden, die allemaal de juiste kleding uit hun walkin closet of kledingkast hadden gehaald om piekfijn ten tonele te verschijnen.

Aangezien dit fantastische Amsterdamse haringevent naast vele zakenmensen ook vele BN-ers trok, was er veel pers aanwezig om verslag te doen en vragen te stellen aan diverse BN-ers en natuurlijk werd gevraagd naar de kwaliteit van de nieuwe haring. Volgens kenners moet het vetgehalte tussen de 14% en 16% liggen en de nieuwe haring bleek zelfs 20% vet te bevatten. De haring was dan ook erg smaakvol, vet en lekker. Helemaal met een korenwijntje erbij.

Extra lekker was het frietje met kaviaar van de Frietboutique. Sammy en Pebbles hadden deze aardappellekkernij meegebracht naar het Hilton en iedereen vond het een heerlijke en verrassende combinatie. De kaviaar was gelegd op een bedje van crème fresh en het is een aanrader voor de liefhebber. De ondernemende dames hebben sinds kort ook een vestiging in Rotterdam.

hhp1

De opening en het brengen van het vaatje haring is elk jaar weer een spektakel. Traditioneel ontvangt Roberto Payer het eerste vaatje dat door hoofdsponsor Jan van As wordt aangeleverd. Voordat het vaatje werd ontvangen, richtte Roberto zich op burgemeester Eberhard van der Laan en vroeg een minuut stilte voor deze uitstekende burgemeester, die met zijn gezondheid tobt. Iedereen gaf gevolg aan zijn verzoek en dat was indrukwekkend.

Dit jaar was gekozen voor een mooie, indrukwekkende en elegante manier om het vaatje haring in de prachtige tuin van het Amsterdam Hilton te doen laten belanden. In de onderstaande video is te zien hoe dit geschiedde.

De organisatie zal het moeilijk krijgen om weer een opvallende wijze te vinden om het haringvaatje in 2018 te laten arriveren bij het Hilton Amsterdam tijdens de Hilton Haringparty 2018. Gelukkig bestaat de organisatie uit professionele en creatieve mensen en daarom zal het volgend jaar wederom een boeiend spektakel opleveren.

Photo Gallery

hhp2     hhp3

hhp4     hhp5

hhp7     hhp8

hhp9     hhp10

hhp11     hhp13

hil1     hil2

hil3     hil4

hil5     hil6

hil7     hil8

hil9     hil10

Video & photo credits: Amsterdam Today / Jim van Doorn

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1