News Ticker

Trendy launch van “In Gold We Trust” bij Didato in Amsterdam

didslider

De Amsterdamse Utrechtsestraat is 1 van de mooiste en meest gevarieerde winkelstraten van Amsterdam. Eigenaars Bert Prakken en zijn partner Jerome Prakken van Didato wisten dat al lang en na decennia lang hun prachtige zaak gehad te hebben aan de deftige P.C. Hooftstraat op de plek waar nu de high end shop van Chanel zit, was het tijd om Didato naar de Utrechtsestraat te verhuizen.

Bert: “We zijn nu 29 jaar succesvol waarvan 25 jaar op de P.C.. Omdat we uitbreidingsplannen hadden, zijn we gaan kijken waar we onze business het beste tot zijn recht kon laten komen. Vier jaar geleden hebben we dit prachtige pand kunnen betrekken wat een enorme elegantie en uitstaling heeft en waar we heel trots op zijn. Daarnaast gaan we aan de overkant een nieuwe zaak openen, die meer gericht is op het jongere segment. Dat was nooit gelukt op de P.C.. Daarbij is de plek waar we zitten ver genoeg van de Bijenkorf, maar ook van de P.C. Hooftstraat, waardoor we minder concurrentie ervaren. Didato levert de mooiste en meest exclusieve kleding en schoenen van designers als BALLY, Givenchy, Valentino, Jil Sander, Balmain, DSquared, Kenzo, Versace en Salavatore Ferragamo en dan wil je op de juiste plek in Amsterdam zitten.

did

Bert: “Vandaag hebben we een bijzondere dag, want het merk met de opvallende naam “In Gold We Trust” is nu bij Didato verkrijgbaar. Het ambitieuze modemerk heeft naast trendy kleding ook designer sneakers in het uitgebreide assortiment en we zijn verheugd dat we dit exclusieve merk in onze zaak kunnen aanbieden aan onze talrijke klanten. Wat ik ook graag wil vermelden, is dat we volgend jaar 30 jaar bestaan als bedrijf. Dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren met een groot feest en met vele genodigden!

In Gold We Trust

In Gold We Trust is in korte tijd uitgegroeid tot een enorm populair merk. Naast de welbekende en perfect zittende hoodies, t-shirts, jassen en caps lanceerde het hippe merk op donderdag 1 maart bij Didato haar nieuwste aanwinst uit de IGWT collectie; sneaker. Zowel voor dames als heren.

did1

Eric Franzel, mede-eigenaar en ontwerper van IGWT was samen gekomen met zijn broer Victor Franzel. Victor is mede-eigenaar van IGWT en doet de sales en marketing van IGWT.

Eric Franzel: “Een muzikant maakt vaak een heel album. Dit omdat het de normale gang van zaken is en een platenlabel zo geld kan verdienen aan boekingen en publishing. Uiteindelijk komen maar een paar singles van dit album op de radio en dat zullen ook de tracks zijn die herinnerd worden. Zijn er genoeg singles van een artiest dan volgt er vaak nog een greatest hits album.”

did32

Eric Franzel en Bert Prakken

Eric: “In de kledingindustrie werkt het niet anders. Maar met In Gold We Trust draaien we dit om. Wij zijn de jeugd en wij bepalen de toekomst dus waarom zullen we het niet helemaal anders doen? Met In Gold We Trust steken we alle tijd die je normaal in een heel album stopt, in één single zodat je het beste product op de markt brengt – met de tijd en aandacht die normaal in een hele collectie gaat zitten –  zodat je er ook van kunt genieten. We hebben de beste hoodie op de markt gebracht en daarna de beste windbreaker. Nu is het tijd voor onze nieuwe ‘single’: de sneaker. In een paar maanden tijd hebben we een sneaker ontworpen die we zelf graag zouden willen dragen. En die je net als de hoodie en windbreaker dag en nacht en overal wilt dragen. Hierbij is gelet op het gewicht van de schoen, het voetbed en uiteraard het design. Voor dat laatste hebben we ons laten inspireren door de originele vintage trainers. Want als die schoenen al jaren bestaan dan moet dat wel betekenen dat ze goed zijn.

didextra

De genodigden voor de aangename launch van In Gold We Trust bij Didato werden om 18.00 uur verwacht en men werd verwelkomd met heerlijke hapjes en drankjes, want de launch werd mede mogelijk gemaakt door Jeremy Herkul, The Marv, Mercedash, Our Vodka, Lepremierchef, Earth Water, Black & Bianco, CasaRon en Ibiza Ice.

Ondertussen werd door iedereen gezellig genetwerkt of genoot men van de muziek en de sfeer en was voor geïnteresseerden een afterparty georganiseerd bij The Escape vanaf 23.00 uur.

Voor een indruk hebben we hieronder een video geplaatst en enkele foto’s in onze Photo Gallery.

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Photo Gallery

did2     did3

did4     did5

did6     did7

did8     did9

did10     did11

did12     did13

did14     did15

did16     did17

did18     did19

did20     did21

did22     did30

did24     did25

did26     did27

did28     did29

Auteur: Frank Scheers

Photo & video credits: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1