News Ticker

Startbewijzen Damloop by Night vliegen de deur uit

dtdl

Op de avond voor de uitverkochte Dam tot Damloop, op zaterdag 22 september, vindt de Damloop by Night plaats. Het zal niet lang duren voordat de spectaculaire avondeditie over 5 Engelse Mijl (8 km) ook vol is. Er staan al 9.000 hardlopers ingeschreven voor de Damloop by Night, die dit jaar net als de 10 Engelse Mijl finisht in de Peperstraat in Zaandam. Als je deze avond wilt schitteren, bemachtig dan snel een startbewijs via damloop.nl.

Als de schemer valt, klinkt het startschot voor de 15.000 hardlopers. Zij lopen allemaal in hetzelfde ASICS runningshirt door de gezellige straten van Zaandam en het geeft je spontaan energie om hier onderdeel van uit te maken! Het parcours, dat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop parcours gaat en langs een waterrijkgebied, zal oogverblindend verlicht zijn. Onderweg geeft de muziek de lopers een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is dit jaar op een bijzondere locatie, namelijk in de Peperstraat, waar een dag later ook de deelnemers aan de 10 Engelse Mijl finishen. Door de groei van deze afstand hebben alle 15.000 hardlopers de ruimte voor hun eindsprint. Na een euforische finish kun je in het Dam tot Dam Park tot in de late uurtjes swingen op de muziek van de dj’s.

Ben jij een beginnende loper en twijfel je of een hardloopevenement wat voor jou is? Omdat organisator Le Champion wil dat iedereen mee kan doen, is er een limiet van 90 minuten vastgesteld (5,5 km per uur).

Inschrijven
Inschrijven voor de Damloop by Night is via www.damloop.nl mogelijk t/m 10 september of eerder bij het bereiken van de deelnemerslimiet 15.000.

Bron: Le Champion

Photo credit: Le Champion

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1