News Ticker

Gezellige en actieve Open Dag bij Progress Performance Center

odslider

Het unieke Sportcenter “Progress Performance Center” had op 30 september een Open Dag met allerlei mogelijkheden om mee te doen met een bepaalde sportactiviteit. Zo konden de bezoekers kennis maken met de sportieve activiteiten van het Progress Performance Center dat bovendien de functie heeft als “Erkend leerbedrijf” en stagiaires begeleidt, maar ook met andere disciplines zoals fysiotherapie en voedingsadviezen. Voor de kinderen was een opblaasbaar kasteel neergezet om op te spelen en DJ Andy Ruiter Ydna zorgde voor de juiste muzikale sfeer tijdens het sporten. Voor de inwendige mens was voor lekkere gezonde hapjes en gezonde drankjes gezorgd wat flink werd gewaardeerd.

Progress Performance Center

Fysiotherapeut Dorian van Garderen van Function + Fysiotherapie: “In onze fraai ingerichte trainingsloods zijn 4 bedrijven gevestigd. Dit zijn Function + Fysiotherapie, PT Powerbody, FitClub 0320 en SAPATO-FIT. Zij vallen alle vier onder de noemer Progress Performance Center en we ondersteunen elkaar waar mogelijk. In ons gebouw met kantoorfaciliteiten bieden wij behandelingen, trainingen, coaching en advies aan. De trainingen vinden plaats in de ruim 390 vierkante meter tellende trainingsloods waar optimale mogelijkheden zijn om sport specifieke en functionele trainingen aan te bieden. Denk hierbij aan het verbeteren van je fysieke mogelijkheden als top- of breedtesporter (minder blessures, betere prestaties) maar ook het optimaal presteren binnen fysiek zware beroepen. Ook als je net begint of even niet meer kunt sporten vanwege blessures kun je bij ons terecht. Je zult geen veelvoud aan kracht- en cardioapparaten tegenkomen in onze trainingsruimte. Wij richten ons vooral op functional training met onder anderen klimtouwen, gewichtstangen, kettlebells, trekkerbanden en vele andere trainingshulpmiddelen. We hebben de laatste tijd veel hierin geïnvesteerd.”

Personal Trainer Jack Scheers van PT Powerbody en FitClub 0320: “Het Progress Performance Center is niet zoals de normale bekende fitnessbedrijven. Bij ons is het allemaal veel persoonlijker, intenser en ook wel af en toe wat ruwer. Wij gaan echt voor het resultaat en dan blijft echte persoonlijke begeleiding essentieel. Iedereen is welkom in welke conditievorm dan ook. Wij helpen iedereen om zijn of haar persoonlijke doelstelling te realiseren. Dat geldt tevens voor de topsporters die wij begeleiden om topresultaten te behalen. Zelf ben ik topsporter. Ik heb jarenlang American Football gespeeld in het Nederlandse Team The Dutch Lions. Ik weet als geen anders dat opgeven geen optie is en kan mijn ervaringen gebruiken om topsporters naar de hoogst mogelijke prestaties te coachen. Maar wat ik al eerder zei, iedereen is van harte welkom en naast hard trainen, lachen we ook veel, want dat vinden we ook heel belangrijk.”

open

Personal trainer Gilmar Martina van SAPATO-FIT dat ook onderdeel is van het Progress Performance Center was verhinderd om bij de Open Dag aanwezig te zijn. Gilmar was bij een klant in Amsterdam voor personal training.

Leuk was het om te zien dat ook veel kinderen aanwezig waren om mee te doen aan de sportiviteiten. Volgens Dorian komen steeds meer kinderen naar hun speciale kinderfitnessactiviteiten en krijgen kinderen de volle aandacht de komende tijd om mee te doen aan fitnesslessen die specifiek bedoeld zijn voor kinderen.

Toespraak

Tegen een uur of vier kregen de bezoekers een glaasje bubbels om te proosten op de toekomstplannen en namen Jack en Dorian het woord om iedereen te bedanken voor hun komst en vooral om over hun toekomstplannen inzake het Progress Performance Center te vertellen. In de onderstaande video kun je de toespraak bekijken.

Om je een indruk te geven van de gezellige Open Dag bij het Progress Performance Center staan hieronder nog enkele video’s om de Open Dag mee te beleven indien je niet aanwezig kon zijn.

Video credits: Amsterdam Today

Photo Gallery

Naast enkele video’s hebben we hieronder diverse foto’s geplaatst van de Open Dag voor extra beleving.

open1     open2

open3     open4

open5     open6

open7     open8

open9     open10

open11     open12

open13     open14

open15     open16

open17     open18

open19     open20

open21     open22

open23     open24

open25     open26

open27     open28

open29     open30

Photo credits: Amsterdam Today

Ben je geïnteresseerd?

Kom langs en maak kennis met het leukste Sportcenter in Flevoland: het Progress Performance Center in Lelystad!

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1