News Ticker

Welke BN-er wil Albert Verlinde niet ontvangen bij 6 Inside?

albertverlinde2

Albert Verlinde roddelt over iedereen en dat is zijn goed recht. Dat hij daarmee niet echt succesvol is bij SBS is wat de kijker ervan vindt en dat is niet best. Hoe dan ook, ook Albert heeft zo zijn mening over wie hij wel en niet leuk vindt in showbizzland en hij heeft in ieder geval een enorme hekel aan 1 BN-er.

Waar gaat het om?

Albert Verlinde wil slechts één bekende Nederlander niet ontvangen in zijn programma 6 Inside. Het gaat in elk geval niet om Victoria Koblenko, over wie hij laatst een grapje maakte. Dat zegt hij in de rijdende talkshow van NU.nl. Verlinde grapte onlangs dat hij Koblenko op de zwarte lijst heeft gezet na haar hysterische optreden waarin ze de redactie bekritiseerde. “Als Victoria Koblenko zich zo uitlaat, is ze niet meer welkom in 6 Inside?“, vraagt NU.nl-ster Chris Helt.

Verlinde daarop: “Nee, dat is een grapje! Natuurlijk is die welkom. Ha ha, nee dat was echt een grapje.”

Helt: “Zijn er mensen die jij niet zou verwelkomen?”

Verlinde: “Nee. Nou… Robert Jensen. Nee, verder maakt het mij niet uit. Iedereen is welkom aan tafel. Zoals Twan Huys zei: ‘Aan deze tafel is iedereen welkom.’ Ha ha ha.”

Hoe is het eigenlijk met Twan Huys? “Hij zit natuurlijk ergens zijn wonden te likken.”

Net als Verlinde over een paar weken. Vanavond begint een nieuwe uitzendweek van zijn kijkcijferflop 6 Inside.

Wat is jouw mening hierover?

Photo by Nina Tulp Fotografie on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1