News Ticker

Waarom moet een piloot van KLM zwijgen over gifdampen in vliegtuigen?

klm

Amsterdam Today heeft over gifdampen in vliegtuigen al op 2 juni 2015 een artikel gepubliceerd met de titel “Ziekmakende lucht in vliegtuigen wordt onderzocht“. Het is daarom niet een nieuw verschijnsel. Wel een heel belangrijk onderwerp over gezondheid in het vliegtuig en daarom is het vreemd dat een piloot moet zwijgen over gifdampen in vliegtuigen.

Waar gaat het om?

Een groep piloten en ander cabinepersoneel beweert al jaren ziek te zijn geworden van de lucht in vliegtuigen. Recent bevestigde onderzoek dat tcp’s, een verzamelnaam voor een groep gevaarlijke chemische verbindingen, voorkomen in de cabines van de meeste soorten vliegtuigen. Een verband tussen tcp’s en ziekgevallen is nog niet aangetoond.

Lees via deze link het artikel in De telegraaf.

Photo credit: archangel 12 via Foter.com / CC BY

Advertentie

Waarom is Anti-Aging Hightech Skin Care, gebaseerd op DNA, zo uniek?

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1