News Ticker

Houdt u van kankerverwekkende stoffen in uw kip?

chicken

De Amerikaanse Voeding en Waren Autoriteit, the FDA, heeft toegegeven dat 70% van de kippen, die in Amerika gegeten worden kankerverwekkende stoffen bevatten. Deze uiterst gevaarlijke stoffen moeten de kip er goed en weldoorvoed doen uit laten zien. Het lijkt op make-up, maar dan van binnen uit. Het is echter heel schadelijk voor de mens, maar dat vinden de eigenaren van de kippenindustrie in Amerika van minder belang.

In een in Amerika gepubliceerd artikel over dit onderwerp staan de schokkende feiten beschreven.

Via deze link kunt u het volledige artikel lezen.

In Nederland zijn we uiterst streng met onze voeding. Toch lezen we regelmatig dat in onze voeding ook kankerverwekkende stoffen zitten. Dat blijkt wel uit dit artikel.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Waarom doen we ons dit zelf aan?

In Nederland zijn we heel streng als het om onze voeding gaat. Tenminste dat wordt ons voorgehouden. We moeten uitgaan van de politiek en op de controle van onze voeding. Zelf denk ik dat “gezond eten” een hele opgave is. Voeding moet er goed uit zien, want dan verkoopt het beter. Dat daar allemaal stoffen voor nodig zijn, maakt het er allemaal niet gezonder op. Om echt gezond te eten, moet je volgens mij heel goed opletten wat je koopt en waar. Heel vreemd eigenlijk, want gezonde voeding zou normaal moeten zijn!

Wat vindt u van dit onderwerp?

 

Photo credit: jeffreyw via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1