News Ticker

Houdt u van kankerverwekkende stoffen in uw kip?

chicken

De Amerikaanse Voeding en Waren Autoriteit, the FDA, heeft toegegeven dat 70% van de kippen, die in Amerika gegeten worden kankerverwekkende stoffen bevatten. Deze uiterst gevaarlijke stoffen moeten de kip er goed en weldoorvoed doen uit laten zien. Het lijkt op make-up, maar dan van binnen uit. Het is echter heel schadelijk voor de mens, maar dat vinden de eigenaren van de kippenindustrie in Amerika van minder belang.

In een in Amerika gepubliceerd artikel over dit onderwerp staan de schokkende feiten beschreven.

Via deze link kunt u het volledige artikel lezen.

In Nederland zijn we uiterst streng met onze voeding. Toch lezen we regelmatig dat in onze voeding ook kankerverwekkende stoffen zitten. Dat blijkt wel uit dit artikel.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Waarom doen we ons dit zelf aan?

In Nederland zijn we heel streng als het om onze voeding gaat. Tenminste dat wordt ons voorgehouden. We moeten uitgaan van de politiek en op de controle van onze voeding. Zelf denk ik dat “gezond eten” een hele opgave is. Voeding moet er goed uit zien, want dan verkoopt het beter. Dat daar allemaal stoffen voor nodig zijn, maakt het er allemaal niet gezonder op. Om echt gezond te eten, moet je volgens mij heel goed opletten wat je koopt en waar. Heel vreemd eigenlijk, want gezonde voeding zou normaal moeten zijn!

Wat vindt u van dit onderwerp?

 

Photo credit: jeffreyw via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1