News Ticker

Surf & Turf Restaurant Venus & Adonis bestaat 3 jaar en viert feest

vaslider

Hou je van Surf & Turf en van shared dining? Kom dan naar De Jordaan en neem plaats aan een gezellige tafel van restaurant Venus & Adonis. Het restaurant ligt prachtig gelegen op een hoek aan de Prinsengracht en vlakbij De Westertoren. Echt een heel mooi pand en een prettige plek om je date mee te nemen of gewoon gezellig te gaan eten met familie of vrienden.

Het charmante restaurant heeft haar naam te danken aan het schilderij “Venus & Adonis” dat geschilderd is door Ferdinand Bol, de leerling van Rembrandt van Rijn. In navolging van hun succesvolle Steakhouse “De Nachtwacht” hebben Peter Smorenberg en Joyce Lieven 3 jaar geleden het Grill & Bar restaurant Venus & Adonis gestart en daarom was er reden voor een feestje. Een flink aantal genodigden kwamen hun 3-jarig bestaan uitbundig meevieren. Het was gelukkig heerlijk weer, waardoor men buiten kon genieten van het mooie Amsterdam.

Venus & Adonis is echt een sfeervol en prachtig restaurant en zeker de moeite waard om daar te gaan eten. Volgens Joyce ontvangen ze veel toeristen aan tafel, aangezien ze midden tussen vele hotels gesitueerd zijn, maar ook vele locals komen graag aan tafel om te genieten van hun uitgebreide menukaart.

Om je mee te laten genieten van het drukbezochte feest hebben we enkele foto’s geplaatst in onze Photo Gallery.

Photo Gallery

va1     va

va2     va3

va4     va5

va6     va7

va8     va9

va10     va11

va12     va13

va14     va16

va17     va18

va19     va20

va21     va22

va23

Photo & Video Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1