News Ticker

Wat een fantastische Gentlemen’s Evening bij Timothy Oulton!

timoslider

Een uitnodiging voor de Gentlemen’s Evening van Timothy Oulton is altijd een uitnodiging waar je op in gaat. Net als vorige jaar waar we ook aanwezig waren, was het perfect georganiseerd. De fraai geklede genodigden waren op de vroege donderdagavond getogen naar het schitterende pand van de exclusieve meubel- en interieurzaak van Timothy Oulton aan de Amstelveenseweg 136 tegenover de ingang van het Vondelpark.

Natuurlijk werden we hartelijk ontvangen met een heerlijk koud glaasje Champagne van het huis Veuve Clicquot en konden we ons mengen met de andere gasten, die voornamelijk uit de wereld van ondernemen, media, entertainment, mode, design en hospitality kwamen.

Naast de zalige Champagne van Veuve Clicquot kwamen charmante dames smaakplezanterieën brengen in de vorm van exquise hapjes en de live band gaf extra ambiance aan de zeer geslaagde Gentlemen’s Evening.

Natuurlijk waren er veel bekoorlijke dames aanwezig, want dat mag bij zo’n bijzondere “herenavond” vol met sfeer en luxe. De heren waren vooral gericht op de stijlvolle maatpakken van “Pakkend”, de waardevolle horloges van “Amsterdam Vintage Watches”, de zachte cognac van Hennessy, the luxury goods van “Distinctly Different” en hun fraaie schoenpoetsstoel waar menig gentlemen zijn schoenen liet poetsen.

Amsterdam “bruist” en ook deze keer was de Gentlemen’s Evening bij Timothy Oulton van grote klasse.

Extra leuk is de loterij. Elke gast mag zijn of haar visitekaartje in een doos doen en manager Caroline Veenman-Willaert haalt dan onder veel hilariteit een visitekaartje uit de doos. De winnaar krijgt altijd een waardevolle prijs. Dit keer een hele mooie bruine lederen tas!

Advertentie

Publiciteit nodig? Verstuur onbeperkt persberichten tegen 1 vast tarief!

Ben je op zoek naar exclusieve meubels of bijzondere interieurstukken, elegante lampen, fraaie spiegels, opvallende wandbekleding of een designer bar? Ga absoluut even kijken bij Timothy Oulton. Dat kan naast hun pand aan de Amstelveenseweg 136 ook op de Runstraat 22 bij de Negen Straatjes in het Centrum van Amsterdam.

timo31     timo32

Onze dank gaat uit naar manager Caroline Veenman-Willaert, die met haar team een zeer geslaagde avond heeft georganiseerd en om dat een beetje mee te kunnen beleven, staan in onze onderstaande Photo Gallery enkele foto’s.

Photo Gallery

timo1     timo2

timo3     timo4

timo5     timo6

timo107     timo105

timo7     timo9

timo10     timo11

timo12     timo13

timo30     timo15

timo16     timo17

timo18     timo19

timo100     timo101

timo20     timo21

timo22     timo23

timo26     timo25

timo24     tim25

timo104     timo106

Photo Credits: Amsterdam Today

Advertentie

De modules van iDDNA om gezond en gracieus ouder te worden, zijn uniek

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1