News Ticker

Op zoek naar vacatures voor freelance opdrachten?

freelance opdrachten

Content marketing omvat alle marketingdisciplines, die betrekking hebben op het creëren, distribueren en beheren van content, waarbij de content het doel heeft om klanten aan te trekken, te behouden, te activeren of omzet binnen een bedrijf of organisatie te vergroten.

De achtergrond

Content marketing zal in 2015 een bijzondere plaats in de marketing mix innemen. Volgens Jason Hill, hoofd van de afdeling marketing strategie bij General Electric, komt dit doordat de traditionele digital advertising als het ware behang is geworden, waardoor site bezoekers er gewoonweg langs kijken. Met Content marketing wordt het contact met de site bezoeker weer hersteld. Verder zal de verspreiding van content gecombineerd met betaalde methoden groot worden in 2015. Met steeds meer content om te lezen en te delen zal het boosten van content consumptie door middel van het boosten van de distributie steeds belangrijker worden wat ook geheel past in de trend van het meetbaar maken van de resultaten van Content marketing. Story telling met behulp van visuele content wordt de manier om je anno 2015 te onderscheiden en een hechte community te bouwen, omdat juist verhalen met beeld over een merk, product of dienst zo goed emotie kunnen oproepen en mensen kunnen overhalen tot actie. Recent hebben we de fase afgesloten met het formuleren van een nieuwe sales strategie. We zijn nu op een punt gekomen dat we voor de uitrol en implementatie van de strategie meerdere freelancer(s) gaan inhuren.  

De uitdaging

Een advertorial is een advertentie in een redactionele omgeving. De boodschap krijgt redactionele aandacht, de toon en omgeving zijn, zoals die van AmsterdamToday.eu. De adverteerder is duidelijk zichtbaar als afzender aan de hand van een logo en (product)foto’s.

Hieronder tref je 5 voorbeelden aan van een advertorial van Amsterdam Today:

Het Amsterdamse Proeflokaal: unieke nieuwe Hot Spot in Amsterdam-Zuid

Perfect georganiseerde en sfeervolle lancering van PURE LUXE Magazine

Ursula van Zantvliet Rozemeijer nieuwe chairwoman Freddy’s Bar

Masters of LXRY staat voor Luxury, Kwaliteit, Sfeer, Business en Beauty

Sensationele introductie nieuwe Ferrari bij De Hoefslag in Bosch en Duin

 

De freelancer, die we zoeken gaat samenwerken met een professioneel sales team van Amsterdam Today. Jouw rol is om ons sales team te helpen bij de verkoop van deze advertorials. Natuurlijk zijn diverse zaken al voor elkaar, maar we hebben zeker geen gespreid bed voor je klaar staan. Je zult dus ‘hands on’ aan de slag moeten net als wij. Dit is wat wij vragen:     

Taken

  • Je bent ervaren in sales van B2B en woonachtig in Amsterdam of omgeving
  • Je beschikt over een goed LinkedIn profiel met minimaal 500 contacten. Je collega’s en jijzelf gaan via LinkedIn tweedelijns connecties omvormen tot eerstelijns leads die jij persoonlijk gaat benaderen voor een afspraak
  • Storytelling en co-branding vertalen naar Earned, Owned en Bought Media kanalen

Gewenste vaardigheden

  • Je brengt minimaal een HBO opleiding, sociale intelligentie, analytisch inzicht en inlevingsvermogen mee
  • Aantoonbare kennis van Cross Channel en Cross Media Strategie
  • Een enorme passie voor de mogelijkheden van nieuwe media 

Wij bieden

  • Je profiteert als freelance sales consultent direct van ons unieke leads proces, waarbij de focus ligt op echte sales kwaliteit
  • Een fantastisch product en een goede provisie regeling 

Over onze cultuur 

Wij hebben een hoog experimentele houding en zijn gek op pionieren. We hebben veel lol met elkaar, maar de prestatiedruk ligt best hoog. Denk je bij ons te passen en voldoe je aan het geschetste profiel? Stuur je reactie, inclusief motivatie, naar:

Contactinformatie

Paradigmata Media

Menno Lindeblad

M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu

www.AmsterdamToday.eu

 

 

Photo credit: flazingo_photos / Foter / CC BY-SA

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1