News Ticker

Ik was niet dronken bij Eva Jinek, zegt Jules Deelder

julesdeelder

De meningen zijn verdeeld. Was Jules Deelder in aanraking geweest met alcohol of andere gezellige genotsmiddelen of niet tijdens zijn aanwezigheid bij het tv-programma van Eva Jinek?

Ontkenning

Jules Deelder ontkent dat hij donderdag dronken was aan tafel bij Eva Jinek. Hij heeft niet overvloedig gedronken. Dat heeft de Rotterdamse dichter gezegd voor de camera van RTV Rijnmond, waar hij ook al dronken leek. Deelder deed aan tafel bij Jinek ontzettend vervelend. Zo zat hij door iedereen heen te praten. Dat kwam echter niet door dronkenschap, zoals is gesuggereerd op sociale media. “Nee, joh, natuurlijk niet man. Het hele land staat op zijn kop. Dat vind ik niet pleiten voor het land.“

Connie Palmen

Volgens Deelder was een andere tafelgast wél dronken. “Die Connie Palmen, daar werd niks van gezegd. Die was zo dronken als een knol volgens mij. Ik kon haar niet verstaan.”

Sorry zeggen tegen Jinek ziet hij niet zitten. “Nee. Een of andere Jan Lul, zei: ‘Ga je je excuses niet aanbieden?’ Een of andere oliebol. Mijn excuses aanbieden? Waarvoor?”

Deelder blijft het bespottelijk vinden dat Jinek opriep tot een basisbeleefdheid aan tafel. “Het is een soort van truttigheid.”

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Wel of niet dronken?

Acteur Huub Stapel was een van de mensen die Deelder van dronkenschap beschuldigde. “Ze hadden Jules weg moeten halen. Ik heb hem nog nooit zo gezien. Ik neem aan dat hij doorgesnoven of dronken was, in ieder geval was er iets niet jofel.”

Herman Meijer, eindredacteur van Pauw, stelt in De Telegraaf dat Deelder ogenschijnlijk dronken aan tafel zat. Dat verbaast hem. “Ik weet niet hoe het is gegaan natuurlijk. Maar een gast heeft altijd voor de uitzending nog een gesprek met een redacteur. Als ik Eva was geweest had ik graag een seintje gehad.”

Lees hier onze eerdere artikel over deze kwestie via deze link.

 

Photo credit: Marco Raaphorst via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1