News Ticker

Exclusieve en exotische supercars bij Het Amsterdamse Proeflokaal

scslider

Het Amsterdamse Proeflokaal dat ligt aan het vernieuwde Stadionplein is een uniek restaurant waar je graag heen gaat om heerlijk te eten, te drinken, te proeven en nog veel meer. Buiten hebben ze twee fraaie terrassen waar het goed toeven is en waar je je meteen prettig voelt. Binnen is een avontuur op zich. Je kunt op allerlei plekken terecht, want beneden kun je uitgebreid ontbijten, brunchen, lunchen, dineren of bij de bar een zalige cocktail drinken en op de enorme eerste verdieping zijn tal van mogelijkheden om met je familie of vrienden lekker te loungen of zelf eventueel te werken en diverse ruimtes hebben een eigen keuken waar je bijvoorbeeld workshops kunt houden of over wijn, bier en over de geschiedenis van eten in Amsterdam geïnformeerd kunt worden. Teveel om op te noemen. Kom zelf even kijken en ervaar de schitterende ambiance.

sc2

Cars and Business

De uitstekende ligging van Het Amsterdamse Proeflokaal biedt nog meer mogelijkheden. Dat was Sjoerd van Stokkum van Cars and Business ook opgevallen. Sjoerd: “Als fulltime petrolhead schrijf ik al ruim vijftien jaar over leuke, snelle en sportieve auto’s en mag ik mezelf tevens bedenker noemen van Neerlands eerste echte supercarrally: The Quote Challenge. Een decennium later vond ik het tijd voor een nieuw initiatief: Cars and Business. Dit is de eerste supercarclub waarin bijzondere auto’s, leuke mensen en mooie wegen centraal staan.”

sc1

Supercars

Cars and Business is een exclusieve club met leden, die graag gezamenlijk met hun exotische supercars aangename dingen doen. Zo had Sjoerd een tocht van Amsterdam naar Hamburg en terug georganiseerd en waar kun je én goed én veilig parkeren én heerlijk brunchen? Dat kan bij Het Amsterdamse Proeflokaal.

sc4

De tientallen supercars werden door de eigenaren geparkeerd op het terrein dat ligt naast het Olympisch Stadion en vlak tegenover Het Amsterdamse Proeflokaal. Ook voor het HAP stonden enkele supercars geparkeerd en het luxueuze event trok veel bekijks. Heel veel supercar spotters waren aanwezig om de supercars te filmen en vooral om het motorgeluid van de exclusieve wagens op te nemen.

Brunch

sc3

De gasten werden verwacht rond 10.00 uur om vervolgens uitgebreid te gaan brunchen bij Het Amsterdamse Proeflokaal tot een uur of twaalf. Allerlei heerlijke broodjes, alcoholvrije dranken, lekkere soepjes en zalige zoetwaren stonden uitgestald voor deze liefhebbers van autorijden op het hoogste niveau en na twee uur over hun exclusieve hobby met elkaar gepraat te hebben tijdens het brunchen was het tijd om te gaan genieten van de tocht naar Hamburg. Sjoerd riep iedereen bij elkaar om uitleg te geven en de routebeschrijving uit te delen. Ook werd benadrukt dat bij Lauswolt in Beesterzwaag een tussenstop was geregeld om even te pauzeren. Alle deelnemers liepen daarna naar hun bolide waar je normaal een huis voor zou kunnen kopen en toen begon de echte lol. Het starten van de motoren.

Exotische motorgeluiden

Als je tientallen supercars bij elkaar zet is dat een prachtig gezicht. Zodra ze echter tot leven worden geroepen, dan krijg je een onbeschrijfelijk gevoel. De supercars schreeuwen het uit van plezier, nadat hun eigenaar het contactsleuteltje heeft omgedraaid of de startknop heeft ingeduwd. Om je mee te laten genieten, staat hieronder twee video’s, die een indruk geven van het starten en het wegrijden van deze onbetaalbare supercars.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Photo Gallery

sc5     sc6

sc7     sc8

sc9     sc10

sc40     sc41

sc42     sc42

sc11     sc12

sc13     sc14

sc15     sc16

sc17     sc18

sc19     sc20

sc21     sc22

sc23     sc24

sc25     sc26

sc28     sc29

sc30     sc31

sc32     sc33

sc34     sc35

sc36     sc38

scterras     sc37

Auteur: Frank Scheers

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1