News Ticker

Varen tijdens het Amsterdam Light Festival met iambusiness en Italian House

ihslider2

Het prachtige Amsterdam Light Festival is weer te zien in Amsterdam en tijdens een fraaie en gezellige boottocht kun je daar het meest van genieten. Helemaal als je als gast op een sfeervolle boot van Rederij ’t Smidtje wordt ontvangen met heerlijke drankjes en Italiaanse hapjes, die door twee aanwezige koks vers voor je worden klaar gemaakt.

De gastronomische vaartocht was georganiseerd door iambusiness en Italian House. Iambusiness is naar eigen zeggen het meest effectieve zakelijke netwerk van Nederland. Door gebruik te maken van hun online platform kan men eenvoudig contacten leggen en samenwerkingen realiseren. Tijdens de iambusiness events die meerdere keren per jaar plaatsvinden en waar entertainment een belangrijk onderdeel is, ontmoet men ‘live’ ondernemers en beslissers uit het bedrijfsleven.

ih1

Hans Bosma en zijn twee gepassioneerde koks

Hans Bosma van Italian House, die aanwezig was met zijn compagnon Gabriele Versolato: “Wij richten ons specifiek op de ondernemers van Italiaanse oorsprong in de Foodbranche. Onze specialiteit is om de vraag en aanbod van Italiaanse ondernemers en producenten bij elkaar te brengen. Wij organiseren evenementen op mooie en representatieve locaties waar gastvrijheid, beleving en proeven van lokale kwaliteitsproducten centraal staan. Daarnaast leiden wij de nieuwe generatie talenten op in de gastvrijheidsindustrie.

ih2

Tijdens de 2 uur durende vaartocht langs creatieve en lichtgevende, kunstzinnige creaties, die her en der geplaatst waren bij de Amsterdamse grachten werden de gasten met mooie Italiaanse hapjes verwend in combinatie met subtiele wijnen uit Italië. Ondertussen werd op een aangename manier genetwerkt en van kunst genoten. Een stijlvolle manier om gastronomisch, nautisch, kunstzinnig en zakelijk bezig te zijn.

De onderstaande video geeft een indruk van hetgeen de gasten hebben beleefd.

Photo & Video Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1