News Ticker

Subliem haringgenot bij de Amsterdam Hilton Haringparty 2018

hiltonslider

Half juni begint elk jaar het nieuwe haringseizoen en dan worden vele leuke en gezellige haringparties georganiseerd. Mooie en goed georganiseerde intitiatieven, maar één Haringparty in Amsterdam is het meest geliefd en dat is de Hilton Haringparty. Als je er nooit bent geweest, dan zul je je afvragen: waarom is dit de meest geliefde Haringparty in Amsterdam en waarom wil iedereen daar naar toe?

Amsterdam Today heeft sinds 2015 elk jaar de Hilton Haringparty bezocht (zie deze link, deze link en deze link) en elke keer valt het volgende je op. Wij hebben het dan over de perfecte organisatie, de prachtige ambiance, de gastvrijheid, de hoge kwaliteit van de dranken, de gemoedelijkheid, de aandacht voor details, de ruim 800 interessante gasten, de gezelligheid, de heerlijke haring van Versvishandel Jan van As, de andere stands met delicate heerlijkheden en met name de passie waarmee dit unieke Amsterdamse haringevent elk jaar tot stand komt.

Celebs

Natuurlijk kwamen veel celebrities richting het bekende pand aan de Apollolaan 138, maar ook vele interessante onbekende Nederlanders waren nieuwsgierig naar de smaak van de nieuwe haring, die door Versvishandel Jan van As werden geleverd. Een heerlijk korenwijntje zorgde voor een mooie smaakbalans, want vis mag zwemmen en dat gebeurde regelmatig in de tuin van het schitterend gelegen Hilton Hotel.

Eric van As

Eric van As, die met zijn vader Wim van As was gekomen: “Vanzelfsprekend gaat het altijd om het vetgehalte van de nieuwe haring. Dit jaar is dat 22% en dat komt, omdat de haring door het iets warmere zeewater meer plankton heeft kunnen eten. De nieuwe haring is inderdaad lekker vet en mals en vol van smaak. Als liefhebber van mooie visproducten is het fantastisch om iedereen te zien genieten van deze heerlijke nieuwe haring!

Niet alleen haring

Aangezien de meeste gasten dol zijn op haring, maar een aantal gasten ook graag wat anders lekker vinden op culinair gebied, stonden op diverse plekken stands met heerlijk vers fruit en dergelijke, waren koks druk bezig achter een grote BBQ om hele malse ossenhaas satés en zacht aangebakken tonijnstukjes te bereiden en kon men kiezen uit andere gastronomische lekkernijen.

Roberto Payer

Belangrijkste moment was het arriveren van het vaatje met haring. Dat gaat altijd gepaard met veel actie en creativiteit en dit jaar was gekozen voor een op muziek reagerende ritmische fontein, rookgordijnen en vuur. Vervolgens kwam het vaatje met haring per sloep aangevaren en bracht Roberto Payer het begeerlijke vaatje met haring aan wal. Roberto nam het woord en na zijn krachtige en sympathieke toespraak konden de aanwezige liefhebbers zich te goed doen aan de vette haring inclusief een korenwijntje. De haring was inderdaad heel vet, mals en zacht en bezorgde de liefhebber van haring een subliem haringgenot. We kunnen niet wachten op de volgende editie van de Hilton Haringparty!

hiltonview

Immersive Journalism

Amsterdam Today houdt zich bezig met Immersive Journalism. Dat betekent dat we verslag doen op zo’n manier dat je als lezer van een artikel het gevoel hebt dat je zelf bij het event aanwezig was. Vandaar dat we veel foto’s en diverse video’s plaatsen in onze artikelen. Geniet van onze foto’s en video’s over de fameuze Hilton Haringparty 2018.

hiltonsponsors

hilton22

hiltonfoto     hilton19

hilton18     hilton20

hilton2     hilton3

hilton21     hilton23

hilton4     hilton5

hilton6     hilton7

hilton8     hilton9

hilton10     hilton12

hilton13     hilton14

hilton15     hilton16

Amsterdam Today: specialist in het professioneel filmen met de smartphone en de drone

Onze Mojo’s (mobiele journalisten) gebruiken hun smartphones en/of drone bij onder andere het filmen van een bijzonder evenement, een interview, een opening van een art gallery of een luxe winkel, een private party of gedenkwaardig moment et cetera. We maken professionele video’s voor bedrijven en particulieren, die zich op een aparte en aantrekkelijke manier onder de aandacht willen brengen of iets willen laten registreren. De kwaliteit van de video’s is tegenwoordig zo goed, dat ze probleemloos overal online kunnen worden vertoond. Voordeel met het filmen met een smartphone is dat de gefilmde personen op een event zich snel op hun gemak voelen, omdat gefilmd worden met een smartphone minder intimiderend is dan een grote camera. Hierdoor krijg je veel leukere en spontanere beelden en daardoor meer beleving en beleving is waar het vooral om gaat.

Wil je ook een video voor jouw bedrijf, evenement, website of sociale media? Amsterdam Today is gespecialiseerd in Immersive Journalism en smartphone en drone verslaggeving. Neem voor meer informatie en/of een offerte contact op door een e-mail te sturen naar editor@amsterdamtoday.eu. We nemen dan direct contact met je op over de interessante mogelijkheden.

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

Video Editing: Clara-Marketing

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1