News Ticker

Masters of LXRY feestelijk van start in Amsterdam

lxry5

In Amsterdam is vanavond de grootste premium lifestylebeurs van Europa, Masters of LXRY van start gegaan. Het prestigieuze evenement staat nationaal en internationaal bekend als de plek waar toonaangevende namen uit de wereld van kunst, interieur, lifestyle, fotografie, design, gastronomie, juwelen, horloges, boten en auto’s samenkomen.

Op ruim 30.000 m2 vindt dit jaar de grootste editie in de geschiedenis van Masters of LXRY plaats. Meer dan 5.000 (inter)nationale VIP gasten, captains of industry  en bekende Nederlanders gaven vanavond acte de présence tijdens de feestelijke VIP opening. De avond werd op spectaculaire wijze geopend door Cirque du Soleil, Romy Monteiro en Jocelyn Brown. Daarnaast werd de nieuwe editie van LXRY Magazine gelanceerd door gast-hoofdredacteur Albert Verlinde en vonden er tientallen nationale en Europese lanceringen plaats.

Tijdens Masters of LXRY zijn alle grote spelers uit de luxe-industrie aanwezig; meer dan vierhonderd exposanten, vanuit binnen- en buitenland, presenteren hun noviteiten aan het publiek. De beurs duurt tot en met maandag 14 december aanstaande. De organisatie verwacht in totaal 45.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Voor het volledige programma en ticketverkoop zie www.lxry.nl.

Bron: lxry.nl

Photo credit: lxry.nl

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1