News Ticker

Oesteractie: houdt u ook zo van oesters? Nu voor 1,50 euro per stuk!

oestersopbord

Het Amsterdamse Proeflokaal heeft een voortreffelijke seafoodkaart met heerlijke oesters en vanaf nu tot en met de Tweede Pinksterdag 5 juni kunt u genieten van deze seafood lekkernij, de Fines des Claires, voor slechts 1,50 euro per stuk.

Kom met uw partner of met uw familie, vrienden en vriendinnen naar Het Amsterdamse Proeflokaal aan het vernieuwde Stadionplein en geniet van deze aantrekkelijke culinaire aanbieding. Hoe gezellig is het om een groot bord te bestellen vol met zalige oesters en deze te delen met uw gezelschap in combinatie met een glas heerlijke koude witte wijn?

Reserveer vandaag nog via www.hetamsterdamseproeflokaal.nl/reserveren of bel 020-303 14 22.

oestersactie

Nog meer voordeel bij Het Amsterdamse ProeflokaalFlesje wijn voor thuis

Als u bij Het Amsterdamse Proeflokaal reserveert voor een diner vanaf 2 personen krijgt u een flesje wijn mee voor thuis, nadat u hebt gedineerd. Deze leuke actie is geldig tot en met 30 juni en zolang de voorraad strekt.

flesje

Reserveer dus nu snel via www.hetamsterdamseproeflokaal.nl/reserveren of bel 020-303 14 22.

Heerlijke Flammkuchen

Het gezonde alternatief voor een Pizza is Flammkuchen. Het Amsterdamse Proeflokaal heeft een heerlijke krokante versie van de Flammkuchen, die in een Pizza-oven wordt klaargemaakt. Het deeg wordt eerst met Ricotta ingesmeerd, rode uitjes en diverse tomatensoorten worden toegevoegd en het geheel wordt vervolgens in de Pizza-oven gebakken. Na het bakken worden spekjes toegevoegd, wordt de Flammkuchen gesneden in handzame stukken en worden de rucolasla en het kristalzout toegevoegd. Echt heel lekker.

flammkuchen     flammkuchen2

Flammkuchenactie: vanaf dinsdag 6 juni tot en met zondag 11 juni tussen 16.00 uur en 17.00 uur betaalt u voor deze gastronomische traktatie niet 11,50 euro, maar slechts 8,50 euro.

Parkeerkaart: eerste uur gratis parkeren

hap100

Indien u bij Het Amsterdamse Proeflokaal iets hebt genuttigd en u had uw auto in de parkeergarage onder het Stadionplein geparkeerd, dan krijgt u het eerste uur gratis. U krijgt uw uitrijkaart, nadat u uw parkeerkaart hebt gegeven aan iemand van de bediening en u vervolgens hebt afgerekend. Een sympathieke geste.

Comfortabel loungen of werken op de eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn diverse ruimtes waar u kunt plaats nemen om te loungen met uw partner, familie of vrienden. Deze ruimtes zijn tevens prima werkplekken voor personen, die een flexibele werkplek nodig hebben. WiFi is aanwezig.

U hoeft niet te reserveren. Indien de plekken beschikbaar zijn, kunt u gebruik maken van deze accommodaties. U hoeft alleen de door u gebruikte consumpties af te rekenen.

Comfortabel loungen of werken. Het kan allemaal bij Het Amsterdamse Proeflokaal!

flex1

flex2

flex3

Informatie

Het Amsterdamse Proeflokaal

Stadionplein 300

1076 CK Amsterdam

020 – 303 14 22

www.hetamsterdasmeproeflokaal.nl

info@hetamsterdamseproeflokaal.nl

Photo credits: Het Amsterdamse Proeflokaal / Amsterdam Today

Photo credit: rheault1121 via Foter.com / CC BY

 

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1