News Ticker

Succesvolle en aangename 1e editie Kokerrokkendiner in de Hoefslag

krsl

Op dinsdag 7 februari jl. vond bij de Hoefslag de eerste editie plaats van het ‘Kokerrokkendiner’. Een zakelijke en culinaire avond voor zakenvrouwen georganiseerd door Janita Noorlander en Esther Herber.

kr

Zichtbaar zijn

Het thema was “Zichtbaar zijn”. Als je niet zichtbaar bent, weten mensen niet wie je bent, ze weten niet waar ze je kunnen vinden, en ze weten niet met welke oplossing jij ze kunt helpen. Als je niet zichtbaar bent loop je kansen mis.

Makkelijk gezegd, “we moeten ons zichtbaar maken”. Maar hoe doe je dat dan? Hoe maak je jezelf zichtbaar? Tijdens de sfeervolle avond in de Hoefslag gaven een aantal bekende vrouwen uit het Nederlandse zakenleven tijdens een “female diner” hun visie op “Zichtbaar zijn”.

Geweldige eerste editie

“We kijken terug op een geweldige eerste editie” vertelt Janita Noorlander enthousiast. “Het was een bijzondere avond met inspirerende sprekers, een geweldig menu van de Hoefslag en muzikale omlijsting van onder andere de bekende zangeres Ingrid Simons en zangeres Fabienne Noorlander. Maar het waren vooral de intieme sfeer en de bijzondere ontmoetingen tussen de 85 zakenvrouwen die de avond zo uniek maakten.”

Culinaire ontdekkingsreis

Het Kokerrokkendiner vond plaats bij de Hoefslag. Chef-kok Raoul Meuwese en zijn team namen de gasten mee op een culinaire ontdekkingsreis.

Spreeksters

Spreeksters van de avond waren onder andere Vivienne van Eijkelenborg, Zakenvrouw van het jaar 2016 en Janneke van Heugten. Zij is de onderneemster achter Mediaplatform VIDM.

Uitverkocht

De eerste editie was binnen no time uitverkocht. Na het succes van 7 februari staat een tweede editie gepland op 9 mei in de Hoefslag. Omdat er ook veel interesse is vanuit het bedrijfsleven gaan de initiatiefneemsters met het concept op tournee om het Kokerrokkendiner op locatie bij bedrijven te organiseren.

Om u een indruk te geven van de aangename avond hebben wij enkele foto’s voor u geplaatst in onze Photo Gallery.

Photo Gallery

kr2     kr2

kr3     kr4

kr5     kr6

kr7     kr8

kr9     kr10

kr11     kr12

kr13     kr14

kr15     kr16

kr17     kr18

kr19     kr20

kr21     kr22

kr23     kr30

kr24          kr25         kr26

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1