News Ticker

Succesvolle en aangename 1e editie Kokerrokkendiner in de Hoefslag

krsl

Op dinsdag 7 februari jl. vond bij de Hoefslag de eerste editie plaats van het ‘Kokerrokkendiner’. Een zakelijke en culinaire avond voor zakenvrouwen georganiseerd door Janita Noorlander en Esther Herber.

kr

Zichtbaar zijn

Het thema was “Zichtbaar zijn”. Als je niet zichtbaar bent, weten mensen niet wie je bent, ze weten niet waar ze je kunnen vinden, en ze weten niet met welke oplossing jij ze kunt helpen. Als je niet zichtbaar bent loop je kansen mis.

Makkelijk gezegd, “we moeten ons zichtbaar maken”. Maar hoe doe je dat dan? Hoe maak je jezelf zichtbaar? Tijdens de sfeervolle avond in de Hoefslag gaven een aantal bekende vrouwen uit het Nederlandse zakenleven tijdens een “female diner” hun visie op “Zichtbaar zijn”.

Geweldige eerste editie

“We kijken terug op een geweldige eerste editie” vertelt Janita Noorlander enthousiast. “Het was een bijzondere avond met inspirerende sprekers, een geweldig menu van de Hoefslag en muzikale omlijsting van onder andere de bekende zangeres Ingrid Simons en zangeres Fabienne Noorlander. Maar het waren vooral de intieme sfeer en de bijzondere ontmoetingen tussen de 85 zakenvrouwen die de avond zo uniek maakten.”

Culinaire ontdekkingsreis

Het Kokerrokkendiner vond plaats bij de Hoefslag. Chef-kok Raoul Meuwese en zijn team namen de gasten mee op een culinaire ontdekkingsreis.

Spreeksters

Spreeksters van de avond waren onder andere Vivienne van Eijkelenborg, Zakenvrouw van het jaar 2016 en Janneke van Heugten. Zij is de onderneemster achter Mediaplatform VIDM.

Uitverkocht

De eerste editie was binnen no time uitverkocht. Na het succes van 7 februari staat een tweede editie gepland op 9 mei in de Hoefslag. Omdat er ook veel interesse is vanuit het bedrijfsleven gaan de initiatiefneemsters met het concept op tournee om het Kokerrokkendiner op locatie bij bedrijven te organiseren.

Om u een indruk te geven van de aangename avond hebben wij enkele foto’s voor u geplaatst in onze Photo Gallery.

Photo Gallery

kr2     kr2

kr3     kr4

kr5     kr6

kr7     kr8

kr9     kr10

kr11     kr12

kr13     kr14

kr15     kr16

kr17     kr18

kr19     kr20

kr21     kr22

kr23     kr30

kr24          kr25         kr26

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1