News Ticker

INFUSION CLINICS OPENT IN AMSTERDAM

Amsterdam, 2 februari 2023 – Vanaf vandaag is The Valley een gezondheidsspot rijker. De nieuwe vestiging van Infusion Clinics brengt gezondheid, luxe en comfort samen. De infuus-specialist staat bekend om zijn vernieuwende aanpak van gepersonaliseerde vitamine-infusen op basis van bloedonderzoek. Gelegen op de prominente locatie aan de Zuidas is dit de ideale plek om voor jezelf te zorgen. Van binnen én van buiten.

Steeds meer mensen worden zich bewust van het belang van een gezonde levensstijl en gaan daar actief mee aan de slag. Toch blijkt dat veel mensen moeite hebben met het bepalen van de juiste vitaminebehoeften. De nieuwe vestiging in Amsterdam is dé plek om de beste versie van jezelf te worden. Je kunt hier terecht bij Dr. Robert Clinics voor schoonheid van buitenaf en bij Infusion Clinics voor gezondheid van binnenuit. Beide high-end klinieken waar de aanpak anders is dan bij andere klinieken. Uiterlijke verzorging is natuurlijk al bekend in Nederland, maar vitamineshots waarbij vitaminen direct in de bloedbaan toegediend worden via een infuus zijn relatief onbekend.

Gepersonaliseerde aanpak
Het handjevol aanbieders dat Nederland telt, werkt met standaard-infusen. Infusion Clinics focust zich op een gepersonaliseerde aanpak. Robert Logger, medisch directeur en arts bij Infusion Clinics, vertelt: “Wij helpen cliënten om op relatief snelle wijze hun immuunsysteem een boost te geven. Om daar effectief in te kunnen zijn,  doen we eerst een bloedonderzoek zodat we een vitamine-infuus kunnen toedienen dat geheel is samengesteld op de behoeften van de cliënt. Blijkt uit het bloedonderzoek dat de cliënt niet gebaat is bij IV Booster Therapie, dan raden we dit af en adviseren we een andere behandeling die mogelijk wel helpt om de klachten te verminderen of weg te nemen. Denk aan behandelpannen voor vetreductie, personal training, injectables, mentale coaching of een dieet.”

Infuus of voedingssupplement? 
Gezonde voeding en voedingssupplementen zijn een goede basis, maar toch schiet het er bij veel mensen in ze structureel en consequent tot zich te nemen. Robert vertelt: “Een vitamine-infuus is geen snelle manier om een ongezonde levensstijl te compenseren. We helpen onze cliënten juist om een bewuste levensstijl vorm te geven zodat zij zich op langere termijn beter en energieker te voelen.”

Effecten snel merkbaar
Het monitoren van de vitamine-balans is belangrijk en daarom is de aanpak van Infusion Clinics effectiever dan klakkeloos orale supplementen innemen.  “We zijn overtuigd van de combinatie van het bloedonderzoek en de IV Booster Therapie.  Op die manier kunnen we heel goed monitoren hoe de vitamine-balans is en cliënten heel gericht voorzien  van een vitamine-boost die past bij hun persoonlijke situatie. De vitamine-balans kun je zo goed mogelijk maken en houden door voedingssupplementen en gezonde voeding, maar kun je niet zelf monitoren. Zeker een grote verandering in de vitamine-balans is met voedingssupplementen en gezonde voeding niet altijd snel teweeg te brengen, een vitamine-infuus is dan vele malen effectiever . Binnen een paar uur zijn de eerste effecten al merkbaar.”

Voor meer informatie bezoek www.infusionclinics.nl
Volg Infusion Clinics op Instagram om op de hoogte te blijven!

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1