News Ticker

Stopt de TV-Carrière van Irene Moors?

irenemoors

TV-presentatrice Irene Moors is al jarenlang succesvol te zien geweest op TV en na haar vele optredens op TV bij RTL 4 is ze 3 jaar geleden overgestapt naar SBS 6. Echter, het lijkt erop dat Irene Moors en SBS 6 uit elkaar gaan, want over drie maanden verloopt haar contract en er is geen zicht op nieuwe programma’s.

Irene Moors is openhartig over haar gebrek aan werk. “Tot aan begin volgend jaar heb ik geen opnames staan. Wat er daarna gebeurt? Ik weet het niet. Dat is afwachten“, zegt ze. “Ik laat me echter niet gek maken. Ik loop dertig jaar mee en als er ergens een deur dichtgaat, gaat er altijd weer een raam open.“

Met die uitspraak lijkt Moors voor te sorteren op een vertrek bij SBS 6. Heeft ze dan geen goede klik met zendereigenaar John de Mol? “Ik heb met John gesproken toen we eerder De Perfecte Vraag opnamen, maar daarna heb ik geen koffie of zo met hem gedronken.”

Moors heeft RTL na 26 jaar verlaten voor haar SBS-avontuur, maar toch heeft ze nu geen spijt. “Ik had niets meer bij RTL 4. Ik wilde daar helemaal niet weg. Als het aan mij had gelegen, had ik er nog steeds programma’s gemaakt. Alleen en met Carlo Boszhard. Die kans heb ik echter niet gekregen. En SBS 6 bood mij een driejarig contract aan.”

SBS 6 is zijn beloftes nagekomen. Volgens het contract mocht ze in elk geval zes programma’s maken. Dat is in haar eerste jaar bij de zender al ingelost. “Ik presenteerde De Vreemde Eend, Over smaak valt te twisten, Naar bed met Irene en De Perfecte Vraag. Daarnaast waren er nog wat eenmalige shows. Eigenlijk kun je wel zeggen dat ik mijn kruit direct heb verschoten.”

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1