News Ticker

Stopt de TV-Carrière van Irene Moors?

irenemoors

TV-presentatrice Irene Moors is al jarenlang succesvol te zien geweest op TV en na haar vele optredens op TV bij RTL 4 is ze 3 jaar geleden overgestapt naar SBS 6. Echter, het lijkt erop dat Irene Moors en SBS 6 uit elkaar gaan, want over drie maanden verloopt haar contract en er is geen zicht op nieuwe programma’s.

Irene Moors is openhartig over haar gebrek aan werk. “Tot aan begin volgend jaar heb ik geen opnames staan. Wat er daarna gebeurt? Ik weet het niet. Dat is afwachten“, zegt ze. “Ik laat me echter niet gek maken. Ik loop dertig jaar mee en als er ergens een deur dichtgaat, gaat er altijd weer een raam open.“

Met die uitspraak lijkt Moors voor te sorteren op een vertrek bij SBS 6. Heeft ze dan geen goede klik met zendereigenaar John de Mol? “Ik heb met John gesproken toen we eerder De Perfecte Vraag opnamen, maar daarna heb ik geen koffie of zo met hem gedronken.”

Moors heeft RTL na 26 jaar verlaten voor haar SBS-avontuur, maar toch heeft ze nu geen spijt. “Ik had niets meer bij RTL 4. Ik wilde daar helemaal niet weg. Als het aan mij had gelegen, had ik er nog steeds programma’s gemaakt. Alleen en met Carlo Boszhard. Die kans heb ik echter niet gekregen. En SBS 6 bood mij een driejarig contract aan.”

SBS 6 is zijn beloftes nagekomen. Volgens het contract mocht ze in elk geval zes programma’s maken. Dat is in haar eerste jaar bij de zender al ingelost. “Ik presenteerde De Vreemde Eend, Over smaak valt te twisten, Naar bed met Irene en De Perfecte Vraag. Daarnaast waren er nog wat eenmalige shows. Eigenlijk kun je wel zeggen dat ik mijn kruit direct heb verschoten.”

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1