News Ticker

Kom naar restaurant l’invité en beleef het culinair evenement “Goût de France”

linoverzichtslider

Op 21 maart, het begin van de lente, is er weer een groot culinair evenement: Goût de France of #GoodFrance. Op initiatief van het Franse Ministerie van Buitenlandse zaken wordt er wereldwijd door ruim 2000 chefs een ode gebracht aan de Franse gastronomie.

23 Chefs in Nederland

In Nederland doen er 23 Chefs mee aan dit bijzondere evenement. Op de website http://nl.france.fr kunt u een fraaie video bekijken en staat meer informatie over dit smaakvolle evenement. Wilt u weten welke restaurants meedoen? Klik hier voor de deelnemende restaurants in Nederland.

Restaurant l’invité

linentree

In Amsterdam doet het sfeervol ingerichte restaurant l’invité, dat in de Jordaan is gesitueerd aan de Bloemgracht 47, uiteraard mee aan dit evenement. Chefkok-eigenaar Sico de Moel, voert een moderne keuken waarin de Franse klassiekers op verrassend eigentijdse wijze worden bereid met regionale producten en veel lokale biologische groenten.

Menu Goût de France

Om een ode te brengen aan de Franse gastronomie gaat L’invité speciaal voor Goût de France terug naar de Franse gastronomische tradities. Heerlijk uitgebreid tafelen met canapé’s, een amuse bouche, kwarteltjes een dubbel hoofdgerecht, fromage een dessert en café met friandises.

Klik hier voor het speciale menu.

Reserveren?

Wilt u ook genieten van dit heerlijke aanbod? Klik op deze link om te reserveren!

Photo Gallery

lintarte

linkwartel

linhert

lincreme

linlogo

Photo credits: restaurant l’invité

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1