News Ticker

Amsterdamse start-up bundelt krachten in strijd tegen fijnstof

fijnstof

E-bike2work heeft haar krachten gebundeld met Giant; ‘s werelds grootste en meest innovatieve fietsproducent. In nauwe samenwerking met Giant heeft E-bike2work een voordelig, zorgeloos en duurzaam E-bike sharing- en serviceconcept voor de zakelijke markt ontwikkeld. 

Hiermee biedt E-bike2work organisaties een serieus en duurzaam alternatief voor een groot gedeelte van het woon-werkverkeer en van dienstreizen. In veel gevallen bedragen deze ritten niet meer dan 8 tot 20 kilometer per dag. Een afstand die uitstekend is te overbruggen met een E-bike. Deze ritten worden nu voornamelijk afgelegd in de duurdere en minder duurzame (elektrische) auto en/of met het openbaar vervoer. “Bedrijven en de overheid laten dus enorme kansen liggen om de luchtkwaliteit te verbeteren, medewerkers fitter te maken, de filedruk te verminderen en aanzienlijke kosten te besparen”, aldus co-founder Kenneth Erselina van E-bike2work.

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

De beoogde partners van E-bike2work zijn maatschappelijk betrokken organisaties die voor hun medewerkers een zorgeloze en duurzamere mobiliteitsoplossing zoeken tegen een scherp tarief. Berijders krijgen een aanbod dat bestaat uit kwalitatief zeer hoogwaardige E-bikes, allrisk verzekering en top service: onderhoud, reparatie en pechhulp op locatie en onderweg. 

Samen groeien

De samenwerking tussen E-bike2work en Giant is bijzonder te noemen: een nieuwe social venture én een wereldwijd gerenommeerd bedrijf werken samen vanuit één visie aan duurzame mobiliteitsoplossingen en maatschappelijke impact. 

Kenneth Erselina, co-founder van E-bike2work:

“Binnen E-bike2work bieden we vooruitstrevende en maatschappelijk bewuste bedrijven een kwalitatief hoogwaardige mobiliteitsoplossing. Een oplossing die efficiënter, voordeliger, duurzamer en gezonder is dan de auto en/of het openbaar vervoer. Onze ambitie is om en masse medewerkers op de E-bike te krijgen. Voor woon-werkverkeer tussen de 8 en 20 kilometer en dienstritten. De samenwerking met Giant voelt dan ook als de juiste match. Samen kunnen we een nog bredere groep organisaties en partners aan ons binden. Samen kunnen we maatschappelijke impact realiseren en innovatie op het gebied van duurzame mobiliteit versnellen.

Bovendien heeft E-bike2work ook internationale ambities. En aangezien Giant al actief is in meer dan 120 landen vormt zij dus een goede leermeester. We kijken dan ook uit naar een prachtige samenwerking.”

Willem Buitenhuis, CEO Giant Benelux:

“Nieuwe mobiliteitsoplossingen dienen zich aan, vooral voor de zakelijke markt. Hierbij zijn met name de kwaliteit van de fiets en de onderhoudsservice van groot belang en uiteindelijk bepalend voor het fietsplezier. Daarom zijn we verheugd over onze samenwerking met E-bike2work. Samen bouwen we aan hoogwaardige en duurzame mobiliteitsoplossingen. Dat is niet alleen inspirerend en leuk om te doen, maar ook in lijn met onze ambitie om vandaag en morgen (maatschappelijke) toegevoegde waarde en een sublieme rijervaring te blijven bieden aan de berijders van onze Giant E-Bikes”.

Bron: ANP Pers Support

Photo by niels roza on Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1