News Ticker

Maanmissie Wendy van Dijk van start

wendymaan2

Wendy van Dijk heeft samen met Make-A-Wish in Amsterdam het startsein gegeven voor Run to the Moon and Back. Het doel is om de afstand tussen de maan en de aarde, 768.800 kilometers, af te leggen voor de eerstvolgende volle maan op 24 oktober. Deze kilometers worden omgezet in een donatie aan Make-A-Wish Nederland. Media, BN’ers en sportieve vrienden liepen vanmorgen samen met Wendy van Dijk de eerste kilometers in het Westerpark. Nederlanders kunnen hun gerende kilometers bijhouden in een speciale applicatie.

wendymaanwendymaan

In het Conscious Hotel in Amsterdam gaven Wendy van Dijk en Sjoerd van Ramshorst, beiden ambassadeurs van de Make-A-Wish Nederland, het startsein voor Run to the Moon and Back. Samen met sportievelingen, Wendy lezeressen, media en kinderen van een plaatselijke bassischool werden de eerste kilometers gelopen in het Westerpark.

Run to the Moon and Back
Tussen de volle manen van 25 september en 24 oktober 2018 brengt Wendy van Dijk heel Nederland in beweging. Het streven is om de afstand tussen de maan en de aarde, 768.800 kilometer, door heel Nederland af te leggen. De gelopen kilometers zullen gedoneerd worden aan Make-A-Wish om zo veel mogelijk wensen te vervullen van ernstig zieke kinderen.

Hoe werkt het?
Iedereen kan zijn gelopen kilometers bijdragen, om gezamenlijk tot het einddoel te komen. Het prettige van Run to the Moon and Back is dat iedereen – tussen de twee volle manen – op zelfgekozen momenten kan deelnemen, op elke plaats waar hij of zij zelf het liefst loopt. Via de Run to the Moon and Back applicatie worden alle afgelegde (en daarmee gedoneerde) kilometers bijgehouden. Tijdens deze periode worden zowel de gezamenlijke tussenstand als individuele score via de app en www.runtothemoonandback.nl getoond. De app is te downloaden via de App Store of Google Play.

Bron: Glasnost

Photo Credits: Glasnost

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1