News Ticker

Laura Ponticorvo vertelt over het uitlekken van haar sextape

sextape

Iedereen moet natuurlijk weten wat hij of zij doet in zijn of haar privéleven. Gezellige filmpjes maken of spannende foto’s maken, hoort daarbij. De bedoeling is echter dat het privé blijft en niet op het Internet verspreid wordt zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar of eigenaresse. Patricia Paay weet daar alles van.

Gechoqueerd

Laura Ponticorvo is blij met de manier waarop RTL Boulevard vrijdag het nieuws over haar uitgelekte sexfilmpjes en -foto’s bracht. Dat laat de YouTube-ster die bekend werd door de RTL 5-show Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde weten in een vlog. Ponticorvo’s cloud is gehackt en al het pikante materiaal is op het internet gezet. Ze heeft urenlang onafgebroken gehuild. “Je bent boos, verdrietig en gechoqueerd dat het je overkomt, maar toch wil ik hier positief mee omgaan.”

Lotgenoten

Ze heeft contact gehad met lotgenoten. “Ik heb ontzettend veel berichten gekregen van jongens en meiden die hetzelfde is overkomen. Omdat ik een publiek figuur ben ging het viral en volgens mij heeft heel Nederland het nu gezien.”

Video

En omdat het om Ponticorvo gaat, zat het nieuws vrijdag ook in RTL Boulevard. “Het was een item waar ik heel blij mee ben. Ze hebben er echt tijd in gestopt. Ze hebben echt laten zien aan Nederland hoe ernstig deze zaak is. Ik hoop ook dat we hier nu met z’n allen wat aan gaan doen.”

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Aangifte

De realityster heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. “Ze zijn er meteen volle bak mee aan de gang gegaan, omdat het een heel ernstige zaak is.”

Ponticorvo drukt iedereen op het hart je cloud goed te beveiligen, onder meer door tweestapsverificatie toe te passen. “Ik wist niet eens dat ik een cloud had“, geeft ze aan, vermoedelijk wijzend op haar telefoon die automatisch inhoud opslaat in de cloud.

Patricia Paay

Lees via deze link ons artikel over Patricia Paay en het uitlekken van haar sextape.

Photo credit: Glyn Lowe Photoworks. via Foter.com / CC BY

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1