News Ticker

Wat wil Geert Wilders met de PVV nou eigenlijk?

pvvgeert

Geert Wilders kwam met zijn A-4tje, waarop zijn partijprogramma zou staan. De kiezers willen echter echt weten wat Geert Wilders met zijn PVV wil gaan doen. Om u een indruk te geven kunt u gebruik maken van deze link naar een artikel van RTL Nieuws waar u een goed overzicht treft over hetgeen Geert Wilders met zijn PVV wil.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Zoekterm op Google

Het schijnt dat op dit moment de meeste gebruikte zoekterm op de zoekmachines “PVV” is. Dat betekent dat men of heel geïnteresseerd is in de PVV of dat Geert Wilders niet voldoende aan de kiezers heeft laten weten wat hij in zijn verkiezingsprogramma heeft staan.

Via deze link komt u op het verkiezingsprogramma van de PVV.

Gaat u stemmen?

 

Photo credit: Fabio Bruna via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1