News Ticker

Sfeervolle VIPS Pre Sale bij TASCHEN aan de PC Hooftstraat

taschslider

Op woensdag 21 juni was de feestelijke kick off van de TASCHEN Warehouse Sale in TASCHEN store Amsterdam. De sale startte om 16:00 uur en duurde tot 20:00 uur en was voor speciale genodigden, de zogenaamde VIPS. We zagen dan ook diverse BN-ers tijdens het TASCHEN VIP Pre Sale event waar men onder het genot van lekkere drinks & bites de eerste keuze had uit meer dan honderd toptitels met enorme kortingen (50%-75%)!

tasch1Shop manager Laurens Besselink: “Wil je een prachtig boek of boeken aanschaffen, dan is dit je kans. Kom gezellig langs, want de kortingen zijn echt hoog tijdens onze sale!”

De fraaie Bookstore aan de P.C. Hooftstraat 44 lag vol met aantrekkelijk geprijsde boeken. Eigenlijk zijn het meer boekwerken, want Taschen is specialist in het aanbieden van prachtige boekwerken, die vaak uniek zijn en er zijn unieke betaalbare kunst- en lifestyleboeken te vinden zoals verzamelaarsexemplaren, die honderden of zelfs duizenden euro’s kosten.

Prettig was het dat iedereen bij aankomst een lekker koud verfrissend drankje kreeg aangeboden hetgeen altijd gewaardeerd wordt. Zo kon je kiezen uit een nieuwe limonadesoort van Karin Gefken met de fraaie naam Agroposta dat gemixt werd met vodka en verkrijgbaar was met salie of met basilicum. Heel lekker en een leuk alternatief voor de Gin & Tonic. Daarnaast was ijsmaker Jaco Pieper van Koupe aanwezig met allemaal smaakvolle ijsjes. Zijn ijsjes zijn echt van pure ingrediënten gemaakt en dat levert een heerlijke zuivere smaak op. Hij verkoopt zijn ijs bij diverse bekende restaurants en bij diverse supermarkten. Tevens spraken wij Rutger Smit van Bitterbal Bezorgen die met zijn elektrische scooter langs kwam en vol enthousiasme vertelde dat ze al drie vestigingen in Amsterdam hebben en heel succesvol zijn met hun culinaire dienstverlening.

tasch3     tasch4

DJ Mary Lake zorgde tot 17:00 uur voor de muzikale invulling en vanaf 17:00 uur nam tv-presentator en DJ Valerio het van haar over. Het verhoogde de sfeer in de bookstore waar gelukkig airconditioning aanwezig was. Al met al was het wederom een groot plezier om aanwezig te zijn geweest bij deze door Emelin Naudin ten Cate uitstekend verzorgde VIPS Pre Sale en wat opviel was dat niemand zonder flink gevulde tas van TASCHEN naar huis ging. De verkoop liep als een speer.

tasch6

En zoals het betaamd bij een VIPS evenement kregen de speciale genodigden allemaal een goody bag mee van Johnny’s Chop Shop met wat lekkere haarverzorgingsproducten en dat blijft altijd een leuke geste.

Het bijzondere aanbod van Taschen

“Winkels van Taschen zijn snoeptrommels voor de boekenliefhebber”, zegt Jac Peeters van Librero, de importeur van Taschen. De uitgever uit Keulen is gespecialiseerd in boeken over kunst, fotografie, mode, lifestyle en architectuur. Peeters: ”In de normale boekhandel vind je geen boeken van duizend of drieduizend euro. Bij Taschen wel, die kan alles laten zien. Bijzondere, gesigneerde edities zijn bij uitstek boeken voor de P.C. Hooftstraat.”

Taschen opende eerder grote winkels in onder meer Londen, Parijs, New York, Hollywood, Beverly Hills, Berlijn en Brussel.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Photo Gallery

tasch7     tasch8

tasch9     tasch10

tasch11     tasch12

tasch13     tasch14

tasch15     tasch16

tasch17     tasch18

tasch19     tasch20

tasch21     tasch22

tasch23     tasch24

tasch25     tasch26

tasch27     tasch29

tasch30     tasch31

tasch32     tasch35

tasch33     tasch34

Photo credits: Amsterdam Today

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1