News Ticker

Sfeervolle VIPS Pre Sale bij TASCHEN aan de PC Hooftstraat

taschslider

Op woensdag 21 juni was de feestelijke kick off van de TASCHEN Warehouse Sale in TASCHEN store Amsterdam. De sale startte om 16:00 uur en duurde tot 20:00 uur en was voor speciale genodigden, de zogenaamde VIPS. We zagen dan ook diverse BN-ers tijdens het TASCHEN VIP Pre Sale event waar men onder het genot van lekkere drinks & bites de eerste keuze had uit meer dan honderd toptitels met enorme kortingen (50%-75%)!

tasch1Shop manager Laurens Besselink: “Wil je een prachtig boek of boeken aanschaffen, dan is dit je kans. Kom gezellig langs, want de kortingen zijn echt hoog tijdens onze sale!”

De fraaie Bookstore aan de P.C. Hooftstraat 44 lag vol met aantrekkelijk geprijsde boeken. Eigenlijk zijn het meer boekwerken, want Taschen is specialist in het aanbieden van prachtige boekwerken, die vaak uniek zijn en er zijn unieke betaalbare kunst- en lifestyleboeken te vinden zoals verzamelaarsexemplaren, die honderden of zelfs duizenden euro’s kosten.

Prettig was het dat iedereen bij aankomst een lekker koud verfrissend drankje kreeg aangeboden hetgeen altijd gewaardeerd wordt. Zo kon je kiezen uit een nieuwe limonadesoort van Karin Gefken met de fraaie naam Agroposta dat gemixt werd met vodka en verkrijgbaar was met salie of met basilicum. Heel lekker en een leuk alternatief voor de Gin & Tonic. Daarnaast was ijsmaker Jaco Pieper van Koupe aanwezig met allemaal smaakvolle ijsjes. Zijn ijsjes zijn echt van pure ingrediënten gemaakt en dat levert een heerlijke zuivere smaak op. Hij verkoopt zijn ijs bij diverse bekende restaurants en bij diverse supermarkten. Tevens spraken wij Rutger Smit van Bitterbal Bezorgen die met zijn elektrische scooter langs kwam en vol enthousiasme vertelde dat ze al drie vestigingen in Amsterdam hebben en heel succesvol zijn met hun culinaire dienstverlening.

tasch3     tasch4

DJ Mary Lake zorgde tot 17:00 uur voor de muzikale invulling en vanaf 17:00 uur nam tv-presentator en DJ Valerio het van haar over. Het verhoogde de sfeer in de bookstore waar gelukkig airconditioning aanwezig was. Al met al was het wederom een groot plezier om aanwezig te zijn geweest bij deze door Emelin Naudin ten Cate uitstekend verzorgde VIPS Pre Sale en wat opviel was dat niemand zonder flink gevulde tas van TASCHEN naar huis ging. De verkoop liep als een speer.

tasch6

En zoals het betaamd bij een VIPS evenement kregen de speciale genodigden allemaal een goody bag mee van Johnny’s Chop Shop met wat lekkere haarverzorgingsproducten en dat blijft altijd een leuke geste.

Het bijzondere aanbod van Taschen

“Winkels van Taschen zijn snoeptrommels voor de boekenliefhebber”, zegt Jac Peeters van Librero, de importeur van Taschen. De uitgever uit Keulen is gespecialiseerd in boeken over kunst, fotografie, mode, lifestyle en architectuur. Peeters: ”In de normale boekhandel vind je geen boeken van duizend of drieduizend euro. Bij Taschen wel, die kan alles laten zien. Bijzondere, gesigneerde edities zijn bij uitstek boeken voor de P.C. Hooftstraat.”

Taschen opende eerder grote winkels in onder meer Londen, Parijs, New York, Hollywood, Beverly Hills, Berlijn en Brussel.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Photo Gallery

tasch7     tasch8

tasch9     tasch10

tasch11     tasch12

tasch13     tasch14

tasch15     tasch16

tasch17     tasch18

tasch19     tasch20

tasch21     tasch22

tasch23     tasch24

tasch25     tasch26

tasch27     tasch29

tasch30     tasch31

tasch32     tasch35

tasch33     tasch34

Photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1