News Ticker

Restaurant Brick in Haarlem is meerdere culinaire bezoekjes waard

brslider

Aangenaam gastronomisch verwend worden, is een zekerheid bij restaurant Brick in Haarlem. Wat een gezellig restaurant met een prachtige menukaart en heerlijke wijnen, zoals een zalige wijn uit Mallorca die we mochten proeven.

br1

Restaurant Brick ligt aan de Breestraat 24-26 en je waant je een beetje in de Amsterdamse Jordaan. Een heel gezellig straatje met meerdere leuke winkeltjes en je wordt gewoon naar het pand toegetrokken. Je wilt zien wat daar binnen gebeurd. Extra leuk aan Brick is het gezellige dakterras op de eerste verdieping. Hier kunnen ongeveer 25 gasten heerlijk loungen in de zon en men dient een plekje van te voren te reserveren. Echt de moeite waard dit dakterras dat vol in de zon ligt.

Volgens The Fork, het voormalige Iens, is restaurant Brick ook onderdeel van the Insider. The Insider is, zoals The Fork het omschrijft, een restaurant dat minimaal een 9 scoort en waarbij de prijs – kwaliteitsverhouding in balans is. Op de site van The Fork is dit allemaal terug te lezen.

br2

Wil je lekker uit eten en je wilt ook dit soort gastronomische pareltjes bezoeken, dan kan The Fork je op weg helpen. Niet alleen in Nederland, maar ook in diverse Europese landen weten ze waar je moet zijn op culinair gebied.

Wij waren heel enthousiast over restaurant Brick. Een hele goede sfeer, echte hospitality, vakbekwame bediening en de mooiste gerechten en onverwachte en smaakvolle wijnen. Je krijgt niet voor niets een 9 of meer als rating. Kortom, een bezoek meer dan waard en het dakterras is een must om te ervaren.

Photo Gallery

br4     br3

br5     br6

br7     br8

br9     br10

Photo Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1