News Ticker

Voor heerlijke verse biologische gerechten ga je naar Soil of Amsterdam

soilslider

Aan de Bilderdijkstraat 141H in Amsterdam kun je tegenwoordig als fijnproever terecht voor prachtige biologische gerechten, die in bowls worden geserveerd. Daarnaast zijn heerlijke biologische sandwiches te krijgen en je kunt ook gewoon gezellig langskomen met je laptop om te werken en te genieten van een lekker drankje met of zonder alcohol.

De twee horeca entrepreneurs Remco Groeneveld en Gustavo Bottino kwamen op het idee om verse biologische producten op een aangename manier aan te bieden voor een redelijke prijs in een omgeving waar je je al gauw thuis voelt. Zo is Soil of Amsterdam dan ook ingericht en door de open keuken en het uitzicht op de diepe tuin krijg je een gevoel van ruimte en diepte. De prettige ambiance is dan ook heel voelbaar.

Chef Guillem Francis is aangetrokken om met zijn rijke culinaire ervaringen de mooiste gerechten te componeren en we complimenteren hem met de smaakvolle gerechten, die hij op de fraaie menukaart heeft gezet.

soil1     soil2

soil3     soil4

soil5     soil6

Photo Credits: YW Photo

Als liefhebber van mooie verse biologische producten kun je plaats nemen aan een tafel, maar ook kun je jouw bestelling meenemen en thuis opeten. Voor een volle bowl betaal je maximaal € 9,50 en dat voor een hoogwaardige maaltijd met een biologische inhoud. Vele soorten gerechten per bowl kun je bestellen met verfijnde smaaksensaties, maar vergeet ook de kleurrijke en lekkere sandwiches niet. Knapperig en gevuld met een overdaad aan verfijnde ingrediënten.

soil7     soil8

Photo Credits: YW Photo

Soil of Amsterdam is een echte aanwinst voor Amsterdam in de gastronomische categorie Healthy Food. De Chef Guillem Francis heeft echt hele mooie biologische gerechten culinair gecomponeerd met onverwachte smaken. Wij van Amsterdam Today zijn een groot liefhebber van deze bijzondere keuken en wij raden iedereen aan, die van Healthy Food houdt om daar te gaan eten.

Video & Photo Credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1