News Ticker

Homobars / Gay Bars in Amsterdam

homobar

Heb je zin in een heerlijke avond in een gezellige Gay Bar in Amsterdam? Dan wil je graag daar zijn waar de kwaliteit en de prijs in een goede balans zijn. Amsterdam Today richt zich op de hogere kwaliteit in het algemeen. Veel plezier gewenst en kijk ook eens op onze andere gastronomische pagina’s.

Do you want  to enjoy a nice evening in a nice Gay Bar in Amsterdam? Then, you want to be there where the quality and the price are in a good balance. Amsterdam Today focuses on the higher quality in general. Have fun and take also a look at our other gourmet pages.

Lesbian Bars

Saarein

gayfoto

Gay Bars

The Eagle Amsterdam

gayfoto

Entre Nous

gayfoto

Getto

gayfoto

Prik

gayfoto

Taboo

gayfoto

Queers

gayfoto

Club Church

gayfoto

Cuckoo’s Nest

gayfoto

Dwarsliggertje

gayfoto

Exit Apres chique Cafe

gayfoto

Hot Spot

gayfoto

HotSpot Bar

gayfoto

Mankind

gayfoto

Montmartre

gayfoto

NYX

gayfoto

SoHo

gayfoto

Spijkerbar

gayfoto

The Queens Head

gayfoto

Wearhouse

gayfoto

Amstel 54

gayfoto

Akhnaton

gayfoto

Cafe Reality

gayfoto

Cafe Ta-Bou

gayfoto

Dirty Dicks

gayfoto

Club Roque

gayfoto

Club Stereo

gayfoto

De Barderij Cafe

gayfoto

Downtown

gayfoto

Lellebel

gayfoto

Mandje

gayfoto

The Web

gayfoto

Photo by Elvert Barnes on Foter.com / CC BY-SA

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1