News Ticker

Ron Blaauw imponeert Amsterdam met nieuw terras concept

ronblaauw

Uit onderzoek van de Rabobank is gebleken dat kwaliteit, gastvrijheid en beleving van essentieel belang zijn in de horeca om een meerprijs te kunnen realiseren. Daarnaast is het in de horeca belangrijk om de verblijfsduur van de klant te verlengen en om aandacht aan duurzaamheid te besteden.

TerrasRonBlaauw2

Met dit als uitgangspunt heeft chef-kok Ron Blaauw bij zijn restaurant Ron Gastrobar in Amsterdam een uniek terras laten aanleggen. Waardoor het gebruik van het terras niet seizoensgebonden of afhankelijk van het weer is. Het is een totaalconcept van zonwering, overkapping, bestrating en groen. Het terras is, in samenwerking met Mooiezonwering.nl, op maat gemaakt voor het restaurant en er is tot in de kleinste details over nagedacht. Daarnaast is maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk voor Ron Blaauw, vandaar dat het terras enkel uit duurzame materialen bestaat.

Door het terras te plaatsen, is er een extra eetzaal gecreëerd er meer gasten ontvangen kunnen worden in het restaurant. Op het terras kun je lekker, sfeervol en beschut buiten eten waardoor het terras nog meer gasten trekt.

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: DC07703 via Foter.com / CC BY

Advertentie

Wil je echte connectie met jouw doelgroep? Ga online adverteren op AT! Klik op de foto voor meer informatie

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1