News Ticker

Ron Blaauw imponeert Amsterdam met nieuw terras concept

ronblaauw

Uit onderzoek van de Rabobank is gebleken dat kwaliteit, gastvrijheid en beleving van essentieel belang zijn in de horeca om een meerprijs te kunnen realiseren. Daarnaast is het in de horeca belangrijk om de verblijfsduur van de klant te verlengen en om aandacht aan duurzaamheid te besteden.

TerrasRonBlaauw2

Met dit als uitgangspunt heeft chef-kok Ron Blaauw bij zijn restaurant Ron Gastrobar in Amsterdam een uniek terras laten aanleggen. Waardoor het gebruik van het terras niet seizoensgebonden of afhankelijk van het weer is. Het is een totaalconcept van zonwering, overkapping, bestrating en groen. Het terras is, in samenwerking met Mooiezonwering.nl, op maat gemaakt voor het restaurant en er is tot in de kleinste details over nagedacht. Daarnaast is maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk voor Ron Blaauw, vandaar dat het terras enkel uit duurzame materialen bestaat.

Door het terras te plaatsen, is er een extra eetzaal gecreëerd er meer gasten ontvangen kunnen worden in het restaurant. Op het terras kun je lekker, sfeervol en beschut buiten eten waardoor het terras nog meer gasten trekt.

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: DC07703 via Foter.com / CC BY

Advertentie

Wil je echte connectie met jouw doelgroep? Ga online adverteren op AT! Klik op de foto voor meer informatie

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1