News Ticker

De opening van de Flagship Store van Delilah Cosmetics was subliem

deslider2

Wat een prachtige locatie daar aan de Leliegracht 50 in Amsterdam waar de rode loper was neergelegd om de vele fraai geklede genodigden te ontvangen in de nieuwe Delialah Cosmetics Flagship Store voor een perfect verzorgd openingsfeest.

Eigenaresse Frauke G. Hamer: “Door toeval zijn we op dit prachtige pand gestuit en de ligging is fantastisch, maar we hebben wel 14 maanden moeten verbouwen, totdat alles naar onze zin was. Ik ben zo blij dat het is geworden zoals we bedacht hadden en iedereen mag weten dat we hier in het oude centrum van Amsterdam gevestigd zijn vlak achter de Westerkerk.”

Delilah Cosmetics

Delilah Cosmetics is geboren uit vriendschap, een passie voor cosmetica en het verlangen om vrouwen van alle leeftijden te helpen om zich mooi te voelen. Het team achter Delilah is Rupert Kingston, Hannah Nicholson en Julia Wit. Rupert heeft vele jaren in de industrie gewerkt als make-up artist en Creative Director en heeft tal van bekroonde cosmetica ontwikkeld. Hannah heeft een lange carrière als een beauty buyer en is gespecialiseerd in productontwikkeling en werkt met enkele van ’s werelds meest prestigieuze cosmetica fabrikanten. Julia is fotograaf, wiens werk is te zien in The New York Times en Rolling Stone. Ze verwerkt haar expertise in prachtige beelden, graphics en design voor Delilah.

Gedreven door het ontbreken van boutique Britse merken heeft het team al haar ervaring en expertise gestopt in Delilah. Delilah is opgezet als een collectie van zorgvuldig geformuleerde cosmetica, die vrouwen een vleugje ingetogen luxe biedt waar ze elke dag van kunnen genieten. Alle cosmetica van Delilah zijn parabenen vrij en er zijn geen dierproeven gedaan inzake de Delilah producten.

de45

Openingsfeest

Als je 14 maanden keihard gewerkt hebt om deze schitterende zaak neer te zetten, dan moet dat uitbundig gevierd worden. Vele gasten waren naar de Leliegracht getogen om aan het openingsfeest deel te nemen waar iedereen werd getrakteerd op heerlijke drinks & bites. Al snel liep de hele fraai vormgeven zaak vol en wie kwamen we onder andere tegen?

We zagen fashiondesigner Monique Collignon, tv-presentarice Irene Moors die was meegekomen met haar eigen visagiste, journalist Willem Kool van het Stan Huygens Journaal, ceo Rupert Kingston van Delilah Cosmetics, society-lady Christine Kroonenberg, fotograaf Gwenny Eisma van de Privé, advocate en tv-presentatrice Conchita Maria van Rooij, advocaat en uitgever Mark Teurlings, eigenaar van Dutch Global Media François-Léon van der Velden en zijn charmante partner en PR-lady Erieke Kuitert, de partner van Frauke Dinand Stufkens, scooter entrepreneur Johny Heuckeroth en zijn mooie vriendin Talitha Vermeulen, actrice Cynthia Abma, acteur en ondernemer Koert-Jan de Bruijn, blogger Jessica Wohrmann, ondernemer Erik van der Burg van Vida Real, de prachtig zwangere onderneemster Burcin Kokmeijer-Dagli van Bonne Clé, onderneemster Sonia gravin Festetics de Tolna van Brands & Branding, de modellen Manuela Loth, Dounia Rijkschroeff en Amanda Westenberg, verslaggever bij Glamourland Lucien Beijerinck, fashionexpert John Kamerbeek en zijn echtgenoot Harmen van der Heide met model Stephanie Koene, directeur van Miinto Marc Kooiman, business stylist Roy van Buuren, airtraffic controller Rick van Dam en zijn partner Corinne de Haas van Stichting Viva la Donna, de charmante Donna RAj Metzelaar, tv-specialiste Tessa Deurloo, fotograaf Martin van Os, fotograaf David Heuckers, onderneemster Anne-Marie van Leggelo van het Etiquettebureau, sales manager Robert Lee van het Conservatorium Hotel, partner bij gallery Vroom & Varossiau Karen Brink, Miss International Nederland Nathalie Mogbelzada, organisator van Miss World Nederland Katia Maes met haar echtgenoot Remon Winkel van Microlife Nederland, fondsenwerver zakelijke markt bij de Nederlandse Brandwonden Stichting Arienne de Boer-Kwaad, senior make-up artist Fezila Felicia William van By Fez, (inner) beauty expert Tom Sebastian van BlissFuel en nog vele anderen.

Photo Gallery

Voor meer beleving en voor een leuke indruk van het grandioze openingsfeest hebben wij enkele foto’s geplaatst in onze Photo Gallery.

de1     de3

de4     de6

de7     de8

de9     de10

de11     de13

de14     de16

de17     de19

de20     de47

de22     de23

de24     de25

de26     de27

de28     de29

de30     de32

de46     de34

de35     de36

de37     de38

de39     de40

de41     de42

de43     de44

Photo credits: Amsterdam Today

Advertentie

Waarom levert online adverteren meer op dan adverteren in een krant?

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1