News Ticker

Op maat gemaakte huidverzorging op basis van DNA heeft de toekomst

iddnasliderfoto

Dominique Scheper is al jaren parttime stewardess en onderneemster in de SPA, wellness en gezondheidsbranche, maar was toch compleet verrast door de mogelijkheden van iDDNA®. “Ik las in mei over iDDNA® en mijn interesse werd direct gewekt. Na vier weken kwam de confronterende uitslag in een compleet rapport van medici, waarin ruim 820.000 genen werden getest en 1592 Biomarkers werden geanalyseerd. Ik bleek niet de juiste huidverzorging te gebruiken voor mijn gezondheid.”

iddnadominique

iDDNA® is het eerste en enige platform wereldwijd dat op DNA onderzoek gebaseerde gepersonaliseerde diensten levert op het gebied van huidverzorging, dieet en sport. Dominique: “Een ieder is uniek en dat zijn de huid en het lichaam ook. iDDNA® kijkt naar de genen en lifestyle en maakt op basis daarvan een gepersonaliseerd beautyplan. Na de confronterende uitslag ben ik allereerst gestart met op mijn DNA op maat gemaakte huidverzorging.”

Zichtbare verbetering

Het gebruik van de nieuwe huidverzorging producten had resultaat. “Al na een paar dagen zag ik zichtbare verbetering van de droge plekken die zich gingen herstellen. Na twee weken was mijn huid erg zacht en compleet gaaf. Na drie weken kreeg ik de vraag of ik BOTOX gebruik. Zo mooi strak en opvullend was het resultaat. Het klinkt als een te mooi om waar te zijn-verhaal, maar toch is het een feit”, vertelt Dominique enthousiast.

Vitaal ouder worden

Dominique start binnenkort met het onderdeel Healthy Nutricion, waarbij je optimale voeding krijgt op basis de specifieke eigenschappen die je lichaam heeft. ”Ik heb een druk leven en dat vergt veel van mijn lichaam. Velen zullen dat herkennen. iDDNA® helpt om mezelf weer fysiek volledig gezond te maken. Dat de cellen gaan herstellen en de lichaamsprocessen qua hart, bloedvaten en vetvetering beter gaan functioneren.”

Lees via deze link meer over de gepersonaliseerde Skin Care van iDDNA®.

iddnaproducts

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1