News Ticker

Worden de drie zangeressen van OG3NE triocoach bij The Voice of Holland?

og3ne

De jury van The Voice of Holland wordt regelmatig vernieuwd en dat is een goede zaak. Afwisseling is prima. Wat ons betreft mogen meer vrouwelijke coaches in de jury plaatsnemen. Daarom zouden wij het steunen als de drie getalenteerde zangeressen van OG3NE plaats zouden nemen in de jury van The Voice of Holland.

De dames van het meidentrio OG3NE zien het zelf ook wel zitten om aan de slag te gaan als coaches in The Voice of Holland. Dat vertelden ze vrijdagavond in RTL Late Night met Twan Huys. OG3NE won in december 2014, dus alweer vier jaar geleden, het vijfde seizoen van The Voice of Holland. In 2017 deden ze mee aan het Eurovisie Songfestival en nog altijd staan ze regelmatig in de belangstelling. Ze zouden hun succes graag bekronen met een plek op de jurystoelen van The Voice of Holland.

Op de vraag van Twan Huys of ze dat leuk zouden vinden, antwoordde een van hen: “Daar heb ik niet eens over nagedacht. Ik denk dat het ons best leuk lijkt.”

Twan Huys: “Wat doen jullie als John de Mol jullie daarvoor vraagt?”

OG3NE: “Dan gaan we kijken of het in onze agenda past. Het is natuurlijk wel een zangprogramma, dus misschien kunnen wij daar wel een steentje aan bijdragen.”

Wat is jouw mening hierover?

Photo by filmingdesigner on Visualhunt.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1