News Ticker

Worden de drie zangeressen van OG3NE triocoach bij The Voice of Holland?

og3ne

De jury van The Voice of Holland wordt regelmatig vernieuwd en dat is een goede zaak. Afwisseling is prima. Wat ons betreft mogen meer vrouwelijke coaches in de jury plaatsnemen. Daarom zouden wij het steunen als de drie getalenteerde zangeressen van OG3NE plaats zouden nemen in de jury van The Voice of Holland.

De dames van het meidentrio OG3NE zien het zelf ook wel zitten om aan de slag te gaan als coaches in The Voice of Holland. Dat vertelden ze vrijdagavond in RTL Late Night met Twan Huys. OG3NE won in december 2014, dus alweer vier jaar geleden, het vijfde seizoen van The Voice of Holland. In 2017 deden ze mee aan het Eurovisie Songfestival en nog altijd staan ze regelmatig in de belangstelling. Ze zouden hun succes graag bekronen met een plek op de jurystoelen van The Voice of Holland.

Op de vraag van Twan Huys of ze dat leuk zouden vinden, antwoordde een van hen: “Daar heb ik niet eens over nagedacht. Ik denk dat het ons best leuk lijkt.”

Twan Huys: “Wat doen jullie als John de Mol jullie daarvoor vraagt?”

OG3NE: “Dan gaan we kijken of het in onze agenda past. Het is natuurlijk wel een zangprogramma, dus misschien kunnen wij daar wel een steentje aan bijdragen.”

Wat is jouw mening hierover?

Photo by filmingdesigner on Visualhunt.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1