News Ticker

De talkshow M stopt, want de hoge verwachtingen werden niet gehaald

testbeeld

Net als de kijkcijfers van Twan Huys, die de afgelopen week het laagst waren, heeft een andere talkshow niet voldaan aan de opdracht om hoge kijkcijfers te halen. Op zich was het een prima talkshow met interessante gasten, maar het kijkerspubliek honoreerde de talkshow M niet voldoende.

Margriet van der Linden heeft NPO’s tv-baas Frans Klein daarom teleurgesteld met haar scores op het DWDD-slot. Zijn opdracht was om elke dag tussen zeven en acht minstens twintig procent van alle tv-kijkers te scoren, maar dat is haar nog geen week gelukt.

Bedankt voor het kijken, tot de volgende M.” Met die woorden sloot Margriet van der Linden vrijdagavond de allereerste serie van haar NPO 1-talkshow af, maar of het daadwerkelijk tot een volgende serie komt is nog lang niet duidelijk.

Van der Linden scoorde in deze laatste uitzendweek gemiddeld 566.000 kijkers (13 procent), al zijn de cijfers van deze week niet heel representatief omdat de talkshow twee keer moest concurreren met voetbal.

Kijken met welk alternatief de omroep komt en of dit wel voor de hogere kijkcijfers gaat zorgen.

Photo by THCganja on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1