News Ticker

De talkshow M stopt, want de hoge verwachtingen werden niet gehaald

testbeeld

Net als de kijkcijfers van Twan Huys, die de afgelopen week het laagst waren, heeft een andere talkshow niet voldaan aan de opdracht om hoge kijkcijfers te halen. Op zich was het een prima talkshow met interessante gasten, maar het kijkerspubliek honoreerde de talkshow M niet voldoende.

Margriet van der Linden heeft NPO’s tv-baas Frans Klein daarom teleurgesteld met haar scores op het DWDD-slot. Zijn opdracht was om elke dag tussen zeven en acht minstens twintig procent van alle tv-kijkers te scoren, maar dat is haar nog geen week gelukt.

Bedankt voor het kijken, tot de volgende M.” Met die woorden sloot Margriet van der Linden vrijdagavond de allereerste serie van haar NPO 1-talkshow af, maar of het daadwerkelijk tot een volgende serie komt is nog lang niet duidelijk.

Van der Linden scoorde in deze laatste uitzendweek gemiddeld 566.000 kijkers (13 procent), al zijn de cijfers van deze week niet heel representatief omdat de talkshow twee keer moest concurreren met voetbal.

Kijken met welk alternatief de omroep komt en of dit wel voor de hogere kijkcijfers gaat zorgen.

Photo by THCganja on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1