News Ticker

Grootste borsten in Overijssel en grootste condooms in Noord Holland

borstenfoto

Vrouwen uit de provincie Overijssel hebben de grootste borsten van ons land! Daar worden bh’s met de cupmaten D, E en F het meest verkocht. Dames uit Drenthe volgen op de voet. Slecht nieuws voor vrouwen uit Zeeland want daar worden de meeste bh’s met de kleinste cupmaat verkocht. Dat blijkt uit een onderzoek van pabo.nl, het grootste erotiekwarenhuis van Europa.

Uitgesplitst naar cupmaat blijkt Zeeland een provincie van extremen: niet alleen worden daar de meeste bh’s in de kleinste cupmaat verkocht, maar 10 procent van de vrouwen bestelt bh’s met de toch vrij forse cup F. Ter vergelijking: in Groningen heeft slechts ruim 5 procent van de bestelde bh’s deze maat. Vrouwen in Flevoland bestellen de meeste B-cups (30 procent), terwijl ze in Utrecht van alle provincies cup C het meest aanschaffen: 29 procent. Overijssel is koploper als het om de verkoop van cup D gaat (ruim 30 procent), maar dus ook als de grotere cupmaten D, E en F bij elkaar opgeteld worden. Groningen is met bijna 12 procent dominant in cup E.

Volgens seksuologe Kaat Bollen is de cupmaat van vrouwen vooral genetisch bepaald. “Als jij grote borsten hebt, is de kans groot dat andere vrouwen in jouw familie ook grote borsten hebben. Familieleden wonen vaak bij elkaar in de buurt, dus je krijgt al snel dat in bepaalde streken bovengemiddeld veel vrouwen met grote of juist kleine borsten wonen.” Ook hormonen in het eten en het grondwater zijn hierop van invloed.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

XXL-condooms
Goed nieuws voor vrouwen die op zoek zijn naar een wat groter geschapen man, zij kunnen het best op jacht gaan in de provincies Friesland en Noord-Holland. Respectievelijk 8 en 7 procent van de condooms die daar besteld worden zijn maat XXL. De extra sterke condooms die vooral door homo’s gebruikt worden vinden in Overijssel het gretigst aftrek. Opmerkelijk is nog dat in Friesland bijna twee keer zoveel condooms met een smaakje verkocht worden als gemiddeld in Nederland.

“Het kan ook zijn dat die mannen vooral een groot ego hebben”, stelt Kaat Bollen. “Het vergt nader onderzoek of ze écht groot geschapen zijn, of dat ze gewoon iets te optimistisch waren toen ze condooms bestelden.”

Bron: giel.vara.nl

Photo credit: Everyone’s Awesome Photography /Foter / CC BY-ND

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1