News Ticker

De beste video’s, podcasts, journalistiek en wetenschappelijke artikelen

We ontrafelen, polijsten en promoten de verborgen pareltjes die onopgemerkt blijven in het kabaal van clickbait en gaan met Unbreakingnews de focus verleggen van het ‘sensationele naar het fundamentele’. Het ontdekkingsmechanisme achter Unbreakingnews is al jaren in de maak, aanvankelijk ontwikkeld voor eigen onderzoek nu zijn we ervan overtuigd dat anderen het nuttig zullen vinden. Unbreakingnews wordt Samengesteld door Menno Lindeblad, Director & Founder van Paradigmata Media, Freelance Journalism, Executive Business, Renewable Energy Technologies en uitgever van Amsterdam Today en geobsedeerd door innovatie in de media.

Wat is Unbreakingnews?

Het magnum opus van Menno Lindeblad. Een nieuwe vorm van een nieuwsbrief die informeert met  links naar gezaghebbende artikelen op het internet. Door het indelen van artikelen op het internet in groepen ontstaat er een classificatie en met behulp van online zoekmethoden en scrapingtools is die classificatie te beschouwen als sensoren die aangeven hoe content overeenkomt met de 12 thema’s (The Magnificent Twelve). U gaat informatie vinden over Game Changing technologieën van de nabije toekomst, met een bijzondere interesse in artificial intelligence, toekomstige media en een overzicht van de meest interessante boeken, artikelen, video’s en podcasts. De nieuwsbrief wordt gekoppeld aan een website (nog in bèta) die dient als archief, te doorzoeken op steekwoorden.
 

Zoekmethoden en Scrapingtools

Een van de meest frustrerende onderdelen van Webscraping is het constant omgaan met IP blocks en CAPTCHA’s. Door IP-adressen te roteren bij elke aanvraag, uit een pool van miljoenen proxy’s over meer dan een dozijn ISP’s, is het gelukt om de verborgen pareltjes van gezaghebbende artikelen op het internet die onopgemerkt blijven in het kabaal van clickbait te ontrafelen.

The Magnificent Twelve

♦ Artificial Intelligence
♦ Media
♦ Journalism
♦ Robotica
♦ Automation
♦ Sustainability
♦ Digital Economy
♦ Environment
♦ Cyber Security
♦ Extended Reality
♦ Edge Computing
♦ IoT

Ontvang (gratis) een eclectische wekelijkse selectie uit de The Magnificent Twelve van de beste Essays, Boeken, Artikelen, Video’s en Meer.

ABONNEREN

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1