News Ticker

Helga van Leur: Wordt het eenheidsworst op de late avond op tv?

helgavanleur

De late avond op tv wordt beheerst door talkshows. Het tijdstip is daar ook prima geschikt voor, maar het wordt wel veel van hetzelfde op deze manier. Helga van Leur heeft zo haar mening hierover.

Eenheidsworst

Hogedrukgebiedvoorspeller Helga van Leur vreest voor eenheidsworst op de late avond nu RTL Late Night net als concurrent Pauw/Jinek een serieuze inslag krijgt. Dat heeft ze laten weten op BNR Nieuwsradio. Humberto Tan ligt er eindelijk uit bij RTL Late Night en wordt na de zomer opgevolgd door Twan Huys, die er samen met zijn Nieuwsuur-eindredacteur iets heel anders van gaat maken. Zijn show wordt mogelijk nog serieuzer dan Pauw/Jinek. Van Leur heeft daar twijfels bij.

Twan Huijs

Van Leur denkt dat RTL íets langer had moeten nadenken over RTL Late Night. “Ik snap wel dat je zoekende bent, maar ik twijfel nog een beetje. Als je nu Twan neerzet met zijn journalistieke achtergrond, hoe ga je dat dan anders doen dan een Eva Jinek of een Jeroen Pauw?”

Lees via deze link meer over dit onderwerp.

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Bron: Mediacourant

Photo by WVDO\Congres in Beeld on Foter.com / CC BY-SA

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1