News Ticker

Is de overstap van Gordon naar Talpa TV wel de beste keus?

gordonheuckeroth

Op 1 januari 2019 gaat Gordon naar John de Mol’s Talpa TV, het huidige SBS 6. John de Mol heeft voor zijn commerciële omroep aandacht nodig en trekt “sterren” weg bij RTL. Is dat wel de beste keus? Tv-columnist-ster Angela de Jong is zeer kritisch over de overstap van Gordon naar Talpa TV. Dat heeft ze laten weten op BNR Nieuwsradio.

Ze vraagt zich af of De Mol zijn zendergroep hiermee gaat redden. “Ik merk bij mezelf dat ik het John de Mol heel erg gun, omdat het zijn grote droom is. Het enige is: sommige dingen vind ik heel slim van hem en sommige dingen snap ik niet“, zegt ze.

De Mol is soms een beetje onhandig, vindt De Jong. “Dat hij de heren van VI naar Veronica haalt en optuigt met voetbal, vind ik heel slim, maar als hij Gordon een vijfjarig contract geeft… Als er iemand op een niet heel erg gelukkig punt in zijn carrière zit, dan is het Gordon wel.”

Bedrog

De Jong heeft Gordon het bedrog van zijn trouwshow nooit vergeven. “Ik heb zelf het idee dat ik een beetje op hem uitgekeken ben als televisiekijker. Aan de andere kant is het ook een kat met negen levens. Als hij weer met een onwijs leuk format komt, dan sluit half Nederland hem weer in de armen. Dat zijn wel dingen die ik niet met elkaar kan rijmen.”

SBS moet oppassen dat het geen kopie wordt van het oude RTL, aldus De Jong. “Als je ziet dat RTL het het afgelopen jaar niet goed deed met zijn sterren en formats die op elkaar leken, en je verhuist dat allemaal naar SBS, dan zie ik dat niet direct een succes worden.”

Wat vind jij van deze kwestie en welk nieuw tv-programma zou jij op tv willen zien?

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1