News Ticker

Katja Schuurman werd zelf nogal opgewonden van een seksuele bloemlezing

katja

De uitzending van DWDD werd woensdagavond was spannender dan normaal toen actrice Katja Schuurman kwam voordragen uit de bloemlezing “Verboden Vruchten”. Deze bloemlezing is speciaal samengesteld voor de boekenweek, die duurt van 25 maart tot en met 2 april.

Vochtig

Matthijs van Nieuwkerk, die volgens eigen zeggen zelf met zijn zwembroek aan zou zwemmen als hij de enige op de wereld zou zijn en zichzelf nogal preuts vindt, hoorde met rode oortjes aan hoe Katja enkele passages uit de Verboden Vruchten voorlas. Ook het publiek werd wat onrustig.

Katja bekende dat zei graag dit soort dingen las met 1 hand om het boekje vast te houden en dat ze haar andere hand tussen haar benen deed, want ze werd altijd erg opgewonden van dit soort teksten. Ze pleit sowieso voor meer sex en zo werd het een vochtigere uitzending dan gewoonlijk.

Hoe dan ook, de Boekenweek is onder de aandacht gebracht.

Hebt u de uitzending gemist?

U kunt via deze link de uitzending met Katja Schuurman zien bij DWDD.

 

Photo credit: Amsterdam Today

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1