News Ticker

Katja Schuurman werd zelf nogal opgewonden van een seksuele bloemlezing

katja

De uitzending van DWDD werd woensdagavond was spannender dan normaal toen actrice Katja Schuurman kwam voordragen uit de bloemlezing “Verboden Vruchten”. Deze bloemlezing is speciaal samengesteld voor de boekenweek, die duurt van 25 maart tot en met 2 april.

Vochtig

Matthijs van Nieuwkerk, die volgens eigen zeggen zelf met zijn zwembroek aan zou zwemmen als hij de enige op de wereld zou zijn en zichzelf nogal preuts vindt, hoorde met rode oortjes aan hoe Katja enkele passages uit de Verboden Vruchten voorlas. Ook het publiek werd wat onrustig.

Katja bekende dat zei graag dit soort dingen las met 1 hand om het boekje vast te houden en dat ze haar andere hand tussen haar benen deed, want ze werd altijd erg opgewonden van dit soort teksten. Ze pleit sowieso voor meer sex en zo werd het een vochtigere uitzending dan gewoonlijk.

Hoe dan ook, de Boekenweek is onder de aandacht gebracht.

Hebt u de uitzending gemist?

U kunt via deze link de uitzending met Katja Schuurman zien bij DWDD.

 

Photo credit: Amsterdam Today

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1