News Ticker

Is deelname als BN-er aan een naakte datingshow gênant of niet?

Bij het datingprogramma Adam zoekt Eva zijn de deelnemers en deelneemster naakt. Volgens de bedenkers van het format is dat interessant en nu komt er een VIP-editie waar 6 BN-ers naakt aan gaan meedoen. Is dit gênant of niet?

Chaira Borderslee

Musicalster Chaira Borderslee (41), die recent ook te zien was in de RTL 4-soap Goede Tijden Slechte Tijden, vindt het niet gênant dat ze in de lente volledig naakt te zien is op de Nederlandse televisie. Dat vertelt ze in een interview met de Privé. Borderslee is een van de zes bekende Nederlanders die meedoen aan de VIP-editie van de naakte datingshow Adam Zkt Eva. “Het is natuurlijk de puurste vorm van daten. Je ziet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt“, vertelt ze.

Andere bekende deelnemers

De andere bekende deelnemers zijn acteur Curt Fortin, B-Brave-zanger Cassius Verbond, Tony uit Oh Oh Cherso, zwemster Inge de Bruijn en realityster Kasia Dolkowska.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Naakt is naakt

Toch zal de kijker straks vooral kijken om te zien hoe de BN’ers er naakt uitzien. “Dat ik met mijn bekende neus naakt op tv verschijn, vormt voor mij geen enkel probleem. Ik ken het programma, ze filmen het op een bijzonder mooie manier. Een The Blue Lagoon-sfeer. Er is dus niets ongemakkelijks aan.”

Ze voegt toe: “Daarbij heb ik totaal geen moeite om uit de kleren te gaan. Als je op een podium staat om een lied te zingen, sta je bij wijze van spreken ook in je blote kont!”

Media-aandacht

Ook niet onbelangrijk is dat de BN’ers weer even in het middelpunt van de belangstelling staan. “Dit voorjaar, na de opnamen van Adam zoekt Eva VIPS kom ik met een cd-single!”

Het Privé-interview met Chaira Borderslee kunt u lezen via Blendle.

Gaat u kijken naar deze VIP-editie?

 

Photo credit: Leki B-right-on via Foter.com / CC BY-ND

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1