News Ticker

Is deelname als BN-er aan een naakte datingshow gênant of niet?

Bij het datingprogramma Adam zoekt Eva zijn de deelnemers en deelneemster naakt. Volgens de bedenkers van het format is dat interessant en nu komt er een VIP-editie waar 6 BN-ers naakt aan gaan meedoen. Is dit gênant of niet?

Chaira Borderslee

Musicalster Chaira Borderslee (41), die recent ook te zien was in de RTL 4-soap Goede Tijden Slechte Tijden, vindt het niet gênant dat ze in de lente volledig naakt te zien is op de Nederlandse televisie. Dat vertelt ze in een interview met de Privé. Borderslee is een van de zes bekende Nederlanders die meedoen aan de VIP-editie van de naakte datingshow Adam Zkt Eva. “Het is natuurlijk de puurste vorm van daten. Je ziet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt“, vertelt ze.

Andere bekende deelnemers

De andere bekende deelnemers zijn acteur Curt Fortin, B-Brave-zanger Cassius Verbond, Tony uit Oh Oh Cherso, zwemster Inge de Bruijn en realityster Kasia Dolkowska.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Naakt is naakt

Toch zal de kijker straks vooral kijken om te zien hoe de BN’ers er naakt uitzien. “Dat ik met mijn bekende neus naakt op tv verschijn, vormt voor mij geen enkel probleem. Ik ken het programma, ze filmen het op een bijzonder mooie manier. Een The Blue Lagoon-sfeer. Er is dus niets ongemakkelijks aan.”

Ze voegt toe: “Daarbij heb ik totaal geen moeite om uit de kleren te gaan. Als je op een podium staat om een lied te zingen, sta je bij wijze van spreken ook in je blote kont!”

Media-aandacht

Ook niet onbelangrijk is dat de BN’ers weer even in het middelpunt van de belangstelling staan. “Dit voorjaar, na de opnamen van Adam zoekt Eva VIPS kom ik met een cd-single!”

Het Privé-interview met Chaira Borderslee kunt u lezen via Blendle.

Gaat u kijken naar deze VIP-editie?

 

Photo credit: Leki B-right-on via Foter.com / CC BY-ND

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1