News Ticker

Waarom hebben we nog steeds geen Eurovisie Songfestival kandidaat?

evsf

Kun je een beetje zingen? Neem contact op met de AVROTROS. Ze zoeken iemand, die wil meedoen met het Eurovisie Songfestival. Wel meteen bellen, want het Eurovisie Songfestival is al over vier maanden in Tel Aviv.

Bij voorgaande edities was nu al lang bekend wie het podium zou gaan bestijgen volgens Jan Smit. De afgelopen vier jaar waren de inzendingen voor het Eurovisie Songfestival al veel eerder bekend: die van Waylon op 9 november, OG3NE op 29 oktober, Douwe Bob op 22 september en Trijntje Oosterhuis op 10 november.

Jan Smit lijkt enigszins geprikkeld over de huidige situatie. “De media forceren enigszins dat wij namen gaan noemen. Daar word je, en dan spreek ik namens mezelf, soms wel een beetje moe van. We kunnen wel zeggen dat we met tien mensen gebeld hebben of dat er gesprekken worden gevoerd, maar daar heb je niks aan.”

Is er dan echt nog niemand bekend? “Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen dat we nog niemand gevonden hebben. Je hoeft pas in maart bekend te maken wie er gaat zingen. We hebben verschillende nummers beluisterd, krijgen nog steeds nummers binnen en er worden ook nog steeds mensen aangeboden.”

De keuze voor het nummer is volgens Smit al voor 50 procent rond. Daar moet dan nog een artiest bij worden gezocht. Dat hoeft dit jaar niet per se een bekende naam te zijn, aldus de volkszanger op NU.nl.

Wat vind jij van deze situatie?

Photo by amsfrank on Visualhunt.com / CC BY-SA

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1