News Ticker

Gezocht: leuke, interessante, opvallende en gezellige tips over Amsterdam

tip

Online News Magazine Amsterdam Today richt zich al enkele jaren met veel plezier op het publiceren van nieuws en berichten over Amsterdam in het Nederlands en in het Engels.

Immersive Journalism

Onze vorm van journalistiek noemen wij “Immersive Journalism”. Dat betekent dat wij nieuws brengen alsof je er als lezer of lezeres zelf bij bent geweest. Immersive Journalism levert daardoor extra beleving op bij onze bezoekers.

Zelf is onze redactie elke dag flink bezig om fraaie eigen content te plaatsen met vele foto’s en vaak aangevuld met een filmpje, zodat de beleving flink groter is en je meer “ervaart” over het gepubliceerde bericht.

Heb je een leuke tip voor ons?

Om nog meer leuk, interessant, opvallend en gezellig nieuws te kunnen publiceren, stellen wij aan iedereen de vraag of je wellicht een tip hebt over iets leuks in Amsterdam. Dat kan een evenement zijn, een opening van een bedrijf, een verhaal over een bijzondere persoon (bekend of niet bekend), iets over kunst, iets over uitgaan in Amsterdam, iets wat je bezig houdt over Amsterdam, een verhaal over een bepaalde buurt in Amsterdam, het melden van een bepaalde misstand, iets over werk en inkomen, iets over een goed doel of gewoon een leuk verhaal over Amsterdam. Elke tip is belangrijk voor onze redactie.

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Wil je regelmatig een column voor ons schrijven?

Mocht je bijvoorbeeld regelmatig een column willen schrijven over Amsterdam, dan is dat ook mogelijk. Amsterdam Today kan jou het platform bieden waarop je jouw column kunt publiceren en waardoor je gehoord wordt.

E-mail je bruikbare tip naar Amsterdam Today!

Indien je een bruikbare tip voor ons hebt waarvan je vindt dat wij daar aandacht aan zouden moeten besteden, dan kun je jouw tip naar ons versturen door een e-mail te sturen naar editor@amsterdamtoday.eu. Onze redactie zal je tip beoordelen en na overleg eventueel plaatsen op Amsterdam Today. Voor een idee over een column kun je hetzelfde e-mailadres gebruiken.

Alvast bedankt voor je moeite om je tip naar ons te mailen!

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1