News Ticker

Had HumbertoTan last van een midlifecrisis?

midlifecrisis

De midlifecrisis is een psychologisch verzamelbegrip voor de psychologische ontwikkelingsfase van mensen tussen de 35 en 50 jaar. Vaak wordt men op deze leeftijd geconfronteerd met zingevingsvraagstukken en wordt men daardoor uit balans gebracht. Op middelbare leeftijd maken veel mensen veranderingen door. Dit is een normaal proces. 20% echter komt hierbij in een crisis terecht.

De midlifecrisis is eigenlijk een keerpunt in het leven waarop iemand wegrent voor zijn ‘zelf’ die op de een of andere manier niet meer bij hem past. Hij is aan het vluchten voor schaduwen en demonen uit zijn jeugd en waar hij eigenlijk mee in het reine moet komen.

Affaire

Humberto Tan lijdt aan een midlifecrisis. Daarom is hij een affaire met NOS-ster Dionne Stax begonnen. Dat meldt weekblad Story deze week. Net als Privé meldt Story dat Tan op zijn schreden is teruggekeerd bij zijn gezin. Het blad spreekt van een ‘voorzichtige verzoening’. “Humberto heeft spijt. Het heeft er alle schijn van dat zijn misstap met Dionne het gevolg is van een midlifecrisis. Humberto staat daar ook niet alleen in – er zijn zó veel mannen die dat overkomt“, zegt een insider.

Komt vaak voor

Tan staat hier niet alleen in, weet de ingewijde. “Ze vragen zich af: doe ik er nog toe, tel ik nog mee? Ben ik als man nog aantrekkelijk voor vrouwen? De één zoekt zijn heil dan in een Porsche, de ander neemt een minnares.”

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Gezin

Uiteindelijk kiest Tan voor het goede, zegt de bron. “Waar het om gaat, is hoe je er uiteindelijk mee omgaat. En Humberto lijkt nu toch voor zijn gezin te kiezen.”

Volgens Story hopen vrienden en collega’s dat Tan en zijn ‘door iedereen geliefde’ vrouw Ineke een weg vinden om hun relatiecrisis te bezweren.

Goedmaken

De zomer, als Tan bij RTL Late Night wordt vervangen door Beau van Erven Dorens, is volgens Story hét moment waarop het echte goedmaken kan beginnen.

Lees via deze link meer over de midlifecrisis.

Photo credit: Marc_Smith via Foter.com / CC BY

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1