News Ticker

Controversiële rapper Tekashi69 komt naar Nederland

terakasi

Tekashi69, ook wel 6ix9ine, treedt op tijdens de tweede editie van het Nederlandse indoor hiphopfestival Jungle Electric dat op donderdag 31 januari 2019 plaatsvindt in AFAS Live.

De 22-jarige Daniel Hernandez, beter bekend onder een van zijn artiestennamen, kwam dit jaar vaak in het nieuws. Zo moest hij meerdere keren voor de rechter verschijnen, werd hij beschoten tijdens het opnemen van een videoclip en kwam hij in opspraak toen hij een fan die op het podium kwam meerdere malen sloeg.

Vrijspraak

Eind oktober kreeg hij te horen dat hij niet de gevangenis in hoefde voor de hierboven beschreven mishandeling. Wel werd de rapper een proeftijd van vier jaar opgelegd door de rechter, waarvan een jaar voorwaardelijk.

Razend populair

De controversiële rapper die in korte tijd zeer populair is geworden scoorde dit jaar onder andere een hit met Nicki Minaj genaamd ‘FEFE’. Zijn hits, inmiddels meer dan 2 miljard keer gestreamd op Youtube, bestormen de charts en zijn volgersaantal op Instagram groeit tot ongekende hoogte.

Bron: J-Noah.com

Photo Credit: J-Noah.com

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1