News Ticker

Controversiële rapper Tekashi69 komt naar Nederland

terakasi

Tekashi69, ook wel 6ix9ine, treedt op tijdens de tweede editie van het Nederlandse indoor hiphopfestival Jungle Electric dat op donderdag 31 januari 2019 plaatsvindt in AFAS Live.

De 22-jarige Daniel Hernandez, beter bekend onder een van zijn artiestennamen, kwam dit jaar vaak in het nieuws. Zo moest hij meerdere keren voor de rechter verschijnen, werd hij beschoten tijdens het opnemen van een videoclip en kwam hij in opspraak toen hij een fan die op het podium kwam meerdere malen sloeg.

Vrijspraak

Eind oktober kreeg hij te horen dat hij niet de gevangenis in hoefde voor de hierboven beschreven mishandeling. Wel werd de rapper een proeftijd van vier jaar opgelegd door de rechter, waarvan een jaar voorwaardelijk.

Razend populair

De controversiële rapper die in korte tijd zeer populair is geworden scoorde dit jaar onder andere een hit met Nicki Minaj genaamd ‘FEFE’. Zijn hits, inmiddels meer dan 2 miljard keer gestreamd op Youtube, bestormen de charts en zijn volgersaantal op Instagram groeit tot ongekende hoogte.

Bron: J-Noah.com

Photo Credit: J-Noah.com

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1