News Ticker

De kijkcijfers van 6 Inside met Albert en Jan blijven lineair dalen

albertverlinde2

Het Leesmap-televisieprogramma met verse roddels van Albert Verlinde en Jan Versteegh gaat niet echt lekker. Ze doen schijnbaar hun best met hun nieuwe concept, echter het gaat niet echt zoals John de Mol het gehoopt had.

De vrije val van de kijkcijfers van 6 Inside is namelijk nog steeds niet gestuit. Voor de vierde avond op rij heeft de showrubriek van Albert Verlinde donderdag kijkers verloren. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Na 378.000 kijkers (9,3 procent), 270.000 kijkers (6,5 procent) en 217.000 kijkers (5,7 procent), was de vierde aflevering van 6 Inside goed voor 200.000 kijkers (5,2 procent). Het lijkt er dan ook sterk op dat Verlinde en zijn insiders vanavond onder de 200.000-grens kukelen.

Na vier dagen dringt zich inmiddels de vraag op of 6 Inside de Pasen wel gaat halen. Het programma doet het immers nog slechter dan Hart van Nederland en Shownieuws tot vorige week op hetzelfde tijdstip deden.

6 Inside is een prestigeproject van SBS 6. Dit is een van de pilaren waarmee John de Mol de zender van de ondergang wil redden, maar het programma lijkt eerder bíj te dragen aan de ondergang.

Veel critici zijn toch wel verbaasd dat een mediamiljardair als De Mol met 6 Inside niet verder komt dan een programma dat oogt alsof het uit het vorige decennium komt.

De reacties van kijkers zijn gemengd. Veel mensen zijn wel blij dat Verlinde weer te zien is op de beeldbuis.

Kijk jij wel eens?

Photo by Nina Tulp Fotografie on Visualhunt.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1