News Ticker

De kijkcijfers van 6 Inside met Albert en Jan blijven lineair dalen

albertverlinde2

Het Leesmap-televisieprogramma met verse roddels van Albert Verlinde en Jan Versteegh gaat niet echt lekker. Ze doen schijnbaar hun best met hun nieuwe concept, echter het gaat niet echt zoals John de Mol het gehoopt had.

De vrije val van de kijkcijfers van 6 Inside is namelijk nog steeds niet gestuit. Voor de vierde avond op rij heeft de showrubriek van Albert Verlinde donderdag kijkers verloren. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Na 378.000 kijkers (9,3 procent), 270.000 kijkers (6,5 procent) en 217.000 kijkers (5,7 procent), was de vierde aflevering van 6 Inside goed voor 200.000 kijkers (5,2 procent). Het lijkt er dan ook sterk op dat Verlinde en zijn insiders vanavond onder de 200.000-grens kukelen.

Na vier dagen dringt zich inmiddels de vraag op of 6 Inside de Pasen wel gaat halen. Het programma doet het immers nog slechter dan Hart van Nederland en Shownieuws tot vorige week op hetzelfde tijdstip deden.

6 Inside is een prestigeproject van SBS 6. Dit is een van de pilaren waarmee John de Mol de zender van de ondergang wil redden, maar het programma lijkt eerder bíj te dragen aan de ondergang.

Veel critici zijn toch wel verbaasd dat een mediamiljardair als De Mol met 6 Inside niet verder komt dan een programma dat oogt alsof het uit het vorige decennium komt.

De reacties van kijkers zijn gemengd. Veel mensen zijn wel blij dat Verlinde weer te zien is op de beeldbuis.

Kijk jij wel eens?

Photo by Nina Tulp Fotografie on Visualhunt.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1