News Ticker

Helga van Leur maakt ondeugend grapje bij Pauw

helgavanleur

De voormalig weervrouw van RTL 4 Helga van Leur heeft niet alleen een mooie glimlach. Ze beschikt ook over humor en dat bleek wel tijdens de tv-uitzending van Pauw op afgelopen vrijdagavond, want Helga van Leur verraste Jeroen Pauw met een pikante grap tijdens hun gesprek in de talkshow Pauw. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1.

Van Leur zat aan tafel om te vertellen over haar favoriete tv-fragmenten van de afgelopen week en liet een fragment uit Science of the Stupid zien, waarin dingen die misgaan wetenschappelijk worden verklaard. “Het is natuurlijk heel leuk om te snappen. Het is mijn wetenschappelijke basis dat ik dingen wil begrijpen, dus dat vind ik leuk.”

Ze liet een fragment zien waarin de val van een kat wordt uitgelegd. Pauw daarop: “Dit hebben wij niet in Nederland, zo’n soort programma. Is het wat voor jou?”

Van Leur: “Ja, dat zou me heel gaaf lijken, ja. Gewoon om de dagelijkse dingen die je tegenkomt op een toegankelijke manier uit te leggen.”

Pauw: “Maar geef me nog even één ander voorbeeld dan een poes die valt.”

Van Leur: “Nou, bijvoorbeeld dat je van een skateboard valt. Dat heeft met je zwaartepunt te maken. Alles in het leven is wiskunde en scheikunde.”

Pauw: “Een beetje biologie ook af en toe, hè?”

Van Leur: “Nou, daar weet jij meer van, wou ik zeggen, ha ha.”

Pauw kaatste terug: “Ik geloof dat jij meer kinderen hebt dan ik, Helga.”

En dan Van Leur, gevolgd door luid gelach: “Ja, maar jij hebt vaker geoefend, denk ik.”

Pauw lachend: “Ik weet het niet. Geen idee eigenlijk! Maar laten we naar The Weather Channel gaan.”

Photo by WVDO\Congres in Beeld on Foter.com / CC BY-SA

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1