News Ticker

RITUALS COSMETICS OPENT MIND & BODY SPA IN HOUSE OF RITUALS

Een toevluchtsoord voor ultieme ontspanning

We vergeten vaak hoe belangrijk het is om van de kleine dingen te genieten, tijd voor jezelf te nemen en even te ontsnappen aan de hectiek van het alledaagse leven en de drukte van de stad. Iedereen verdient het om ultieme ontspanning te ervaren. Op basis van deze filosofie heeft Rituals de beste schoonheidsbehandelingen van over de hele wereld bij elkaar gebracht. Op vrijdag 14 mei openen de deuren van de allereerste Mind & Body Spa ter wereld in House of Rituals, de flagship store in Amsterdam.

House of Rituals heeft vier verdiepingen van in totaal circa 1500 m2 en combineert een ultieme winkelbeleving met premium collecties en innovaties die exclusief in deze flagship store en online verkrijgbaar zijn. Naast de twee winkelverdiepingen en het Soul Food Restaurant Rouhi, die in oktober vorig jaar openden, volgt nu de opening van de Mind & Body Spa op de bovenste twee verdiepingen: een plek voor ultieme ontspanning.
De Mind & Body Spa is een rustgevende plek waar je kunt onthaasten en ontspannen. Het biedt fysieke en mentale rust, maar ook diverse schoonheidsbehandelingen. In House of Rituals, en dus ook in de Mind & Body Spa, komt de filosofie ‘The Art of Soulful Living’ tot leven. Deze benadrukt het belang van onthaasten en het vinden van geluk in de kleinste dingen. ‘The Art of Soulful Living’ is een kompas voor persoonlijk welzijn. Het verbindt en brengt evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Het is de holistische benadering van Rituals voor een goed leven, waarbij alle belangrijke pijlers aan bod komen – lichamelijk, mentaal en spiritueel.
De Body Spa biedt een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, pedicure en manicure. Er zijn ook House of Rituals Specials te boeken, zoals de exclusieve signature behandeling – de foam massage – waarbij je op een verwarmde massagetafel met geïntegreerd watersysteem ligt en van top tot teen in je favoriete Rituals-schuim wordt gehuld. De massage heeft een diep reinigende en hydraterende werking.

 

 

Facts Body Spa
De Body Spa van 392 m2 is opgedeeld in meerdere zones:
6 cabines voor de Body Spa (massages) of Facial Spa (gezichtsbehandelingen) (1 cabine is voor individuele/duo behandeling),
6 Hand Spa’s (manicure) & 5 Foot Spa’s (pedicure),
3 Brow Bars, 1 Foam Massage Treatment Room (voor individuele/duo behandeling)
en 2 Jets voor hydromassages.
Het rustgevende effect van de spabehandelingen verbetert niet alleen je fysieke, maar ook je geestelijke gezondheid. Samen met branche-experts en neurowetenschappers ontwikkelde Rituals de eerste Mind Spa ter wereld. In deze unieke omgeving worden de meest effectieve, wetenschappelijk onderbouwde technieken voor geestelijke ontspanning toegepast. In samenwerking met internationaal erkende experts op het gebied van ademhaling, diepe rust en meditatie, waaronder Wim Hof, MUSE en audio engineer Elusis, heeft Rituals deze baanbrekende ervaringen gecreëerd om je energie, gezondheid en algehele welzijn een boost te geven. Met de innovatieve Mind Spa van Rituals hoef je niet meer op de traditionele manier urenlang te mediteren om innerlijke rust te vinden.
De Mind Spa biedt diverse ervaringen voor individuen of groepen, zoals state-of-the-art brain massages. Specifieke frequenties en voelbare trillingen worden samengebracht tot prachtige 4D-muziekervaringen, die de luisteraar in een meditatieve toestand brengen. Er zijn twee soorten brain massages van 25 minuten voor een vitaliserende en opwekkende boost of een diepe ontspanning van lichaam en brein.

Een andere unieke en innovatieve ervaring is het virtuele kampvuur. Kom samen rond het kampvuur en zie hoe de vlammen reageren op de collectieve meditatieve staat van de groep.

Facts Mind Spa
Deze Mind Spa, met een grootte van van 321 m2, is de allereerste ter wereld, en is opgedeeld in meerdere elementen:
Receptie waar je wordt ontvangen en een Rituals bio-bracelet krijgt,
Brainbar met 8 tablets,
4 Breathing Bubbles (exclusieve ademhalingssessies door Wim Hof),
4 Recharging Pods voor Brain Massages
en de Mind Studio van 113 m2.
House of Rituals biedt exclusieve luxe producten en ervaringen waarmee je even kunt ontsnappen aan de hectiek van het alledaagse leven. Stap een toevluchtsoord binnen waar het lichaam kan ontspannen, de geest tot rust kan komen en de ziel voldoening kan vinden.

 

House of Rituals
Spui 10, Amsterdam
Openingstijden Mind & Body: Dinsdag t/m zaterdag 10.00-18.00 uur, zondag & maandag 11.00-18.00 uur
Reserveringen: Rituals.com
About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1