News Ticker

Publiciteit nodig? Verstuur onbeperkt persberichten tegen 1 vast tarief!

mkb-persberichten

Elk bedrijf heeft publiciteit nodig. Dat weet en beseft elke ondernemer. Een bekende vorm van publiciteit genereren, is het versturen van een persbericht. Persberichten worden al decennia lang verstuurd om aandacht te krijgen voor een bepaalde uiting met nieuwswaarde. Dat kan een gewoon nieuwsbericht zijn, maar ook persberichten met een wat meer commerciële inhoud. De persberichten worden verstuurd naar mediabedrijven met de kans dat deze mediabedrijven het persbericht zelf gaan publiceren. Dat gebeurt regelmatig en hoe vaker je een persbericht verstuurt, des meer kans je hebt op de gewenste publiciteit.

Verstuur onbeperkt persberichten tegen één vast tarief

LOGO-FREELANCE-JOURNALISM

Paradigmata Media is gespecialiseerd in het genereren van publiciteit en heeft diverse mediaplatforms, zoals het online magazine Amsterdam Today, de contentfabriek Freelance Journalism en de publiciteitsgenerator MKB-Persberichten. Daarnaast heeft Paradigmata Media een besloten groep op LinkedIn met de naam Freelance Journalism met ruim 2450 actieve nationale en internationale mediaprofessionals als lid.

Wat publiciteit betreft, vullen deze mediaplatforms elkaar heel goed aan. Op Amsterdam Today worden artikelen en persberichten geplaatst, Freelance Journalism beschikt over een database met meer dan 10.000 connecties uit de mediawereld. Dat zijn onder andere journalisten, redacteuren, verslaggevers, fotografen, columnisten, copywriters, illustrators, correspondenten, editors, content specialisten, tekstschrijvers, bloggers, vloggers, tv- en radiomakers, social media experts, uitgevers en redacties van kranten, bladen en magazines. MKB-Persberichten regelt de distributie van alle persberichten.

Zoveel mogelijk publiciteit genereren

Via MKB-Persberichten kun je per kwartaal voor één vast tarief onbeperkt persberichten versturen. Met andere woorden, gedurende 3 maanden kun je onbeperkt publiciteit voor je bedrijf genereren voor één vast bedrag. Als ondernemer zou je dat fraaie aanbod nauwelijks kunnen weigeren, want de return on investment hierop is enorm hoog met een flinke publicitaire waarde.

Hoe werkt het?

Je neemt een abonnement voor 1 kwartaal voor het ongelimiteerd plaatsen van online persberichten. Het tarief bedraagt € 750,- ex. btw per kwartaal.

Jouw persbericht wordt altijd geplaatst op Amsterdam Today, waardoor je persbericht online vindbaar is op het Internet door de zoekwoorden en door iedereen gezien kan worden. Daarnaast wordt je persbericht geplaatst op de Facebookpagina van Amsterdam Today en op de Facebookpagina van MKB-Persberichten. Je kunt ook zelf je eigen persbericht delen op je eigen sociale mediakanalen.

Tevens wordt je persbericht, naast de bovengenoemde plaatsingen, bij alle duizenden mediaconnecties onder het voetlicht gebracht via e-mailbestanden en alle sociale mediakanalen met ruim 40.000 volgers. Dat levert je nog meer exposure op.

Het kwartaal abonnement stopt vanzelf als de drie maanden over zijn en kan opnieuw aangevraagd worden. Heel flexibel allemaal.

Mocht je bij het opstellen van een persbericht hulp nodig hebben, dan wordt je daarbij geholpen tegen een kleine vergoeding. Vraag naar de voorwaarden.

Het persbericht

Het persbericht mag maximaal tussen de 400 en 500 woorden bevatten en dient zoveel mogelijk nieuwswaarde te hebben. Een interessant persbericht valt meer op dan een persbericht met weinig inhoud. Een gemiddelde journalist krijgt tientallen persberichten per dag. Jij wilt niet alleen zorgen dat jouw bericht daarbij zit, maar ook dat jouw persbericht aandacht krijgt in de media.

Bij het persbericht kun je diverse rechtenvrije foto’s of film of video plaatsen. Mocht je nog aanvullende gegevens hebben, die niet voor publicatie bedoeld zijn, maar wel belangrijk zijn voor de mediaconnecties, dan dient dat duidelijk en apart onderaan het persbericht geplaatst te worden.

Het persbericht kan in het Nederlands of in het Engels gepubliceerd worden.

Pak deze kans om continu zichtbaar te zijn als bedrijf

Benader voor één vast bedrag per kwartaal onbeperkt kranten, radio & tv, lokale media of vakbladen via MKB-Persberichten!

Wil je méér informatie of wil je een afspraak maken om meteen een start te maken met het gedurende 3 maanden als bedrijf continu zichtbaar te zijn voor één vast bedrag?

Vul dan onderstaand formulier in of bel direct naar 06 53 89 39 98.

Mocht je overigens 1 persbericht willen versturen of af en toe een persbericht, dan is daar ook een aantrekkelijk tarief voor.

First Name (required)

Last Name (required)

Organization

Email (required)

Message(required)

Photo credit: e3Learning / Foter / CC BY-ND

 

 

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Indrukwekkende expositie van Roger Ballen bij Galerie Alex Daniels - Reflex - Amsterdam Today

Comments are closed.

UA-62801321-1