News Ticker

Prachtige collectie dameskleding bij de Pop-Up Store van Supercashmere

scslider

In Amsterdam zie je steeds vaker de bekende Pop-Up Stores. Een prima fenomeen voor ondernemers en onderneemster om tijdelijk hun producten of diensten aan te prijzen op fraaie locaties in Amsterdam.

Het online fashionbedrijf Supercashmere heeft deze week een Pop-Up Store ingericht aan de Prinsengracht 234, vlakbij de Westertoren. Sinds begin 2019 zijn ze online en ze zijn gespecialiseerd in prachtige cashmere damestruien en sjaals.

Daan Ingelse van Supercashmere: “We maken gebruik van de allerbeste cashmere wol dat afkomstig is van de witte geit uit Binnen-Mongolië. Deze delicate wol wordt vervolgens in Schotland gespind en op kleur gebracht en gaat daarna naar de Italiaanse stad Perugia in de streek Umbrië. Daar wordt voor Supercashmere de cashmere wol vervaardigd tot de mooiste damestruien en sjaals met een perfecte kwaliteit.

We hebben de truien bekeken en gevoeld en ze zijn inderdaad prachtig en van hoogstaande kwaliteit met een schitterende pasvorm. De cashmere truien en sjaals van Supercashmere zijn te krijgen in diverse mooie klassieke kleuren, die jarenlang meegaan zonder in kwaliteit in te boeten voor een aantrekkelijke prijs.

De Pop-Up Store van Supercashmere is te bezoeken tot en met zondag 7 april. Echt de moeite waard voor een bezoekje.

sc1

sc2

sc3

Photo credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1