News Ticker

Prachtige collectie dameskleding bij de Pop-Up Store van Supercashmere

scslider

In Amsterdam zie je steeds vaker de bekende Pop-Up Stores. Een prima fenomeen voor ondernemers en onderneemster om tijdelijk hun producten of diensten aan te prijzen op fraaie locaties in Amsterdam.

Het online fashionbedrijf Supercashmere heeft deze week een Pop-Up Store ingericht aan de Prinsengracht 234, vlakbij de Westertoren. Sinds begin 2019 zijn ze online en ze zijn gespecialiseerd in prachtige cashmere damestruien en sjaals.

Daan Ingelse van Supercashmere: “We maken gebruik van de allerbeste cashmere wol dat afkomstig is van de witte geit uit Binnen-Mongolië. Deze delicate wol wordt vervolgens in Schotland gespind en op kleur gebracht en gaat daarna naar de Italiaanse stad Perugia in de streek Umbrië. Daar wordt voor Supercashmere de cashmere wol vervaardigd tot de mooiste damestruien en sjaals met een perfecte kwaliteit.

We hebben de truien bekeken en gevoeld en ze zijn inderdaad prachtig en van hoogstaande kwaliteit met een schitterende pasvorm. De cashmere truien en sjaals van Supercashmere zijn te krijgen in diverse mooie klassieke kleuren, die jarenlang meegaan zonder in kwaliteit in te boeten voor een aantrekkelijke prijs.

De Pop-Up Store van Supercashmere is te bezoeken tot en met zondag 7 april. Echt de moeite waard voor een bezoekje.

sc1

sc2

sc3

Photo credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1